ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Μόγες: "Οι οπαδοί μας πρέπει να ανοίξουν την αγκαλιά τους για να υποδεχτούν τον Ράις"

Ο Ντέιβιντ Μόγες πανηγυρίζει την κατάκτηση του Conference League με την Γουέστ Χαμ μετά από τον τελικό κόντρα στην Φιορεντίνα | 7 Ιουνίου 2023
Ο Ντέιβιντ Μόγες πανηγυρίζει την κατάκτηση του Conference League με την Γουέστ Χαμ μετά από τον τελικό κόντρα στην Φιορεντίνα | 7 Ιουνίου 2023 @2023 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Ο Ντέκλαν Ράις αντιμετωπίζει την Τετάρτη (01/11, 21:30, Action 24) για πρώτη φορά την Γουέστ Χαμ μετά την μεταγραφή του στην Άρσεναλ και ο Ντέιβιντ Μόγες ζήτησε από τους φίλους των σφυριών να του επιφυλάξουν μία όμορφη υποδοχή.

Ο Ντέκλαν Ράις υπηρέτησε για 10 ολόκληρα χρόνια την Γουέστ Χαμ, τα δύο πρώτα (2013-2015) όντας στα τμήματα υποδομής και τα οκτώ επόμενα (2015-2023) αγωνιζόμενος στην πρώτη ομάδα, με την προσφορά του να είναι σημαντική στα 245 ματς που πήρε μέρος και να επιβραβεύεται τον περασμένο Ιούνιο με την κατάκτηση του Conference League.

Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος για τους Λονδρέζους έπειτα από 43 χρόνια ξηρασίας, με το καλοκαίρι να βρίσκει πάντως τον 24χρονο Άγγλο διεθνή μέσο να μετακομίζει στη συμπολίτισσα Άρσεναλ μετά τη συμφωνία των δύο ομάδων που έφερε 120 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία των σφυριών.

Το βράδυ της Τετάρτης (01/11, 21:30, Action 24, LIVE από SPORT24) ο Ράις θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, με την Άρσεναλ να κοντράρεται στο "London Stadium" με την Γουέστ Χαμ στο πλαίσιο του League Cup, με τον Ντέιβιντ Μόγες να ζητάει από τους φίλους της ομάδας του να δείξουν την πρέπουσα συμπεριφορά απέναντί του.

"Θα πρέπει να θυμάστε πως αυτός είναι ο άνθρωπος που σήκωσε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο του συλόγου μετά από περισσότερα από 50 χρόνια.

Ο κόσμος οφείλει να ανοίξει την αγκαλιά του και να τον υποδεχτεί. Ανυπομονούμε να τον ξαναδούμε", τόνισε στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα ο Μόγες, για να προσθέσει με νόημα:

"Ήταν ένα θαυμάσιο μέλος της ομάδας. Την καθοδήγησε εξαιρετικά και ήταν άξια αρχηγός της Γουέστ Χαμ. Έδινε το 100% σε κάθε παιχνίδι παρότι ξέραμε κάποια στιγμή πως δεν θα έμενε στην ομάδα μας.

Δεν τον έχω δει από τότε που έφυγε. Δεν ξέρω αν θέλω να παίξει αλλά ελπίζω να είναι εκεί".

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ LEAGUE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ