MLS

MLS: Ο Άλαν Πουλίδο καλύτερη επιστροφή της σεζόν

Ο Άλαν Πουλίδο της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ Σολτ Λέικ για την κανονική σεζόν του MLS 2023, Γιούτα | Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023
Ο Άλαν Πουλίδο της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ Σολτ Λέικ για την κανονική σεζόν του MLS 2023, Γιούτα | Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023 © 2023/RICK BOWMER/AP IMAGES

Ο Άλαν Πουλίδο αναδείχθηκε κορυφαία επιστροφή της σεζόν στο MLS.

Τα βραβεία του MLS συνεχίζουν να καταλήγουν σε παίκτες που έχουν περάσει από τη Stoiximan Super League. Έπειτα από τον Γιώργο Γιακουμάκη που νίκησε τον Λιονέλ Μέσι στο βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη στη λίγκα, ήρθε η ώρα για τον Άλαν Πουλίδο να κατακτήσει ένα αντίστοιχο βραβείο.

Ο Μεξικανός επιθετικός, με θητεία σε Λεβαδειακό και Ολυμπιακό, έκανε ρεκόρ καριέρας στο πρωτάθλημα με 14 γκολ (και τρεις ασίστ) στην κανονική σεζόν για τη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, αφήνοντας πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για πάνω από έναν χρόνο.

Ο 32χρονος διεθνής αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή του συλλόγου και ανταμείφθηκε με επέκταση του συμβολαίου του τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το MLS του απένειμε το βραβείο για την καλύτερη επιστροφή από τραυματισμό ή άλλη δυσκολία με 34,08% των ψήφων, κερδίζοντας τους Μάιλς Ρόμπινσον (Ατλάντα Γιουνάιτεντ) και Ζοάο Πάουλο (Σιάτλ Σάουντερς).

TAGS MLS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ