MLS

MLS: "Αν και υπάρχει δουλειά για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τον Μέσι"

Ο Λιονέλ Μέσι στον τελικό του Μουντιάλ 2022
Ο Λιονέλ Μέσι στον τελικό του Μουντιάλ 2022 @ 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Το MLS εξέδωσε ανακοίνωση για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι, εξηγώντας ότι η μετακίνηση δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι και η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσαν τον... γάμο τους και η Μπαρτσελόνα ευχήθηκε καλή τύχη στον Αργεντινό, το MLS... αρνείται να ανακοινώσει την ένταξή του στην σκέπη της.

Η αμερικανική λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Τετάρτης στην οποία υποστηρίζει ότι υπάρχουν ακόμα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν για ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση.

Ένα από αυτά είναι να... ανοίξει η μεταγραφική περίοδος στις ΗΠΑ, κάτι που θα γίνει στις 5 Ιουλίου, όταν η Ίντερ Μαϊάμι θα μπορεί να εγγράψει τον αρχηγό της εθνικής Αργεντινής και παγκόσμιο πρωταθλητή.

Η ανακοίνωση του MLS

"Είμαστε χαρούμενοι που ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε ότι σκοπεύει να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι και στο MLS αυτό το καλοκαίρι. Αν και υπάρχει δουλειά που απομένει για να οριστικοποιηθεί επίσημα μια συμφωνία, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών στο πρωτάθλημα μας".

TAGS MLS ΗΠΑ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ