ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης σε Τσεφέριν: "Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα που κληρονομήσαμε"

Συνάντηση Μητσοτάκη - Τσεφέριν στο Μέγαρο Μαξίμου
Συνάντηση Μητσοτάκη - Τσεφέριν στο Μέγαρο Μαξίμου INTIME SPORTS

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντηση που είχε με τον Αλεξάντερ Τσεφέριν στο Μέγαρο Μαξίμου τόνισε πως η Ελλάδα κινείται προς την σωστή κατεύθυνση για την επίλυση των προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποιοι άλλοι έδωσαν το παρών.

Το απόγευμα της Τετάρτης (24/8) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, μαζί με την UEFA και την FIFA, προκειμένου να λυθούν προβλήματα τα οποία ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως τον Αλεξάντερ Τσεφέριν πως η Ελλάδα "κινείται προς την σωστή κατεύθυνση" για την επίλυση των προβλημάτων, ενώ αναφέρθηκε στην αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης.

"Στον βαθμό που μπορούμε να παρέμβουμε, σεβόμενοι την ανεξαρτησία της Ομοσπονδίας, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε ότι θα αφήσουμε πίσω μας όλα τα προβλήματα που έχουμε κληρονομήσει" τόνισε ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της UEFA: "Έχουμε τη στήριξή σας, έχουμε τον σωστό προσανατολισμό και την καθοδήγηση και θα τα καταφέρουμε".

Από την πλευρά του ο Αλεξάντερ Τσεφέριν ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη θέση της Ελλάδας απέναντι στη δημιουργία της European Super League και ενώπιον του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονταν επίσης οι Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, Λευτέρης Αυγενάκης, Γιώργος Γεραπετρίτης.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ