ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Ο Αραμπί ζήτησε αλλαγή γιατί είχε πρόβλημα, ο Μαρσέλο ξέρει καλά τη δουλειά του"

Ο Μίτσελ στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος | 2 Οκτωβρίου 2022
Ο Μίτσελ στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος | 2 Οκτωβρίου 2022 EUROKINISSI

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο και της νίκης του Ολυμπιακού με 2-0 ο Μίτσελ τόνισε πως ο Αραμπί ζήτησε να γίνει αλλαγή γιατί αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα και σημείωσε πως δεν αργεί η ώρα για το ντεμπούτο του Μαρσέλο.

Ο Ολύμπιακός νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στην επιστροφή του Μίτσελ στον πάγκο των "ερυθρόλευκων" και ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε έκανε γνωστό πως ο Ελ Αραμπί έγινε αλλαγή καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα και σε ερώτηση για τον Μαρσέλο σημείωσε πως δεν αργεί η ώρα που θα κάνει το ντεμπούτο του.

Για το ματς με τον Ατρόμητο:

"Θέλουμε να είναι η ομάδα μας ανταγωνιστική. Μία ομάδα που όλοι οι παίκτες να έχουν δυνατότητες να παίξουν. Είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στη Super League αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να ανταποκρίνεται και στις άλλες υποχρεώσεις του. Να υπάρχει ισορροπία".

Για το 4-4-2 και το 4-2-3-1 αλλά και τις σκέψεις του:

"Ναι. Είμαι υποχρεωμένος να έχω σκέψεις. Το πιο σημαντικό είναι πως έχουμε παίκτες σε διάφορες θέσεις, όπως ο Αγκιμπού που απέδειξε πως μπορεί να παίξει μέσα και έξω από την περιοχή. Μπορούμε να παίζουμε με 16 παίκτες, μαζί με τις αλλαγές, έχοντας την επιλογή να αλλάζουμε σύστημα".

Για το ελληνικό στοιχείο:

"Είναι ένας στόχος που τον είχα από την προηγούμενη φορά. Πιστεύω στον Έλληνα παίκτη και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουν την ικανότητα να προοδεύουν. Για παράδειγμα ο τερματοφύλακάς μας σήμερα".

Για το γεγονός πως δεν έπαιξε ο Μπιελ:

"Έχουμε πολλές επιλογές και από αυτό μάλλον είναι η ερώτησή σας. Είμαι σίγουρος πως εάν έπαιζε σήμερα ο Μπιέλ θα ρωτούσατε για τον Βαλμπουενά. Οι Μασούρας και Βρουσάι αντιμετώπισαν δυσκολίες αλλά μετά ίσως ήταν οι παίκτες - κλειδιά για το 2-0. Ο Μασούρας τα έδωσε όλα και με υψηλό ρυθμό και παρότι είχε ταλαιπωρηθεί από την Εθνική έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Ο Βρουσάι προσπάθησε πολύ αν και δεν είχε παιχνίδια. Η άποψή μου δεν είναι αντικειμενική γιατί μου αρέσουν όλοι οι παίκτες μου".

Για την αλλαγή του Ελ Αραμπί και τον Μαρσέλο:

"Ο Ελ Αραμπί αντιμετώπισε πρόβλημα. Ζήτησε την αλλαγή του διότι είχε πρόβλημα. Ο Μαρσέλο είναι κοντά στο να παίξει. Θέλουμε λίγο χρόνο να τον προφυλάξουμε και όχι να τον χάσουμε. Χθες τον φώναξα να μιλήσουμε για αυτόν τον λόγο και εκείνος "τρόμαξε" γιατί νόμιζε ότι θα έπαιζε βασικός (γέλια). Είναι ένα μεγάλο αστέρι που ξέρει καλά τη δουλειά του".

Για τον Χάμες και τον κόσμο του Ολυμπιακού:

"Ο Χάμες προέρχεται από ένα μικρό τραυματισμό από το ματς με το Μεξικό. Δεν θέλουμε τον χάσουμε επειδή μπορεί να βιαζόμαστε να παίξει. Συγκινήθηκα πολύ ξανά στην αρχή όταν βρέθηκα οκτώ χρόνια πίσω και άκουσα τον κόσμο. Μπορεί να μην μου φαίνεται αλλά έγινα ξαφνικά πιο νέος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ