ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Να παρουσιάζουμε συνέχεια βελτίωση"

Μίτσελ: "Να παρουσιάζουμε συνέχεια βελτίωση"
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ τόνισε πως μέσα από τις εγχώριες διοργανώσεις ο Ολυμπιακός ψάχνει διαρκώς βελτίωση και καλό ρυθμό ώστε να είναι έτοιμος στα ματς του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ Καλλονής στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης":

"Είμαστε ευχαριστημένοι. Σε γενικές γραμμές το ματς για εμάς ήταν απλό. Χρειάστηκε βέβαια προσπάθεια. Αμυντικά δεν συναντήσαμε καθόλου δυσκολίες και στην επίθεση πετύχαμε τέσσερα γκολ, ενώ θα μπορούσε και κάποια ακόμη. Στο ημίχρονο ζήτησα από τους παίκτες να ανεβάσουν την απόδοση τους γιατί στο πρώτο 45λεπτο κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν βρίσκαμε στόχο, κάτι που θέλαμε να αλλάξουμε την επανάληψη και το πετύχαμε.

Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ένα επιθετικό παιχνίδι, με εναλλαγές και καλό ρυθμό. Αλλά θέλουμε και να κερδίζουμε την μπάλα γρήγορα όταν την χάνουμε. Ψάχνουμε συνεχώς τον καλό ρυθμό, γεγονός που θα μας βοηθήσει και στην Ευρώπη.

Βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα με ένα πλεονέκτημα, ενώ ξεκινάει και η επόμενη φάση του Κυπέλλου. Θέλουμε να είμαστε συνεχώς ανταγωνιστικοί. Να εκμεταλλευθούμε τις εγχώριες διοργανώσεις για να γίνουμε καλύτεροι. Δεν κοιτάζουμε από τώρα την Μάντσεστερ, θέλουμε όμως να βελτιωνόμαστε συνέχεια μέχρι τα παιχνίδια του Champions League. Αλλά είναι αναπόφευκτο να βλέπω τα παιχνίδια της στην τηλεόραση. Λες και κάποιος μου αλλάζει το κανάλι συνέχεια... (γέλια).

Κάθε βδομάδα σκεφτόμαστε πως δεν θέλουμε να κάνουμε κοιλιά, αλλά αντιθέτως παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι. Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα, αυτό που λέγανε όλοι ήταν να προσέχω πάντα τα ματς μετά από την Ευρώπη, ή αυτά της Εθνικής, ή ακόμη και μετά τις γιορτές. Οι παίκτες μου όμως δείχνουν συνεχώς προσοχή και αποδεικνύουν πως δεν χρειάζεται να τους το υπενθυμίζουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ