ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Aξίζαμε τη νίκη"

Μίτσελ: "Aξίζαμε τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα δήλωσε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη.

Στις δηλώσεις του ο Μίτσελ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φύγει νικητής από το "Ντα Λουζ" απέναντι στην Μπενφίκα και έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε χαρακτηριστικά:

" Ήμασταν καλύτεροι στην διάρκεια του παιχνιδιού. Ήμασταν καλά στημένη επιθετικά είχαμε τον έλεγχο της μπάλας καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα και αξίζαμε τη νίκη. Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα και αντιμετωπίσαμε στα ίσα την Μπενφίκα και το ίδιο θα κάνουμε στο Καραϊσκάκη.

Ότι μπορούσε να πάει καλά πήγε. Οταν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο το κάναμε και όταν δεν μπορούσαμε αλλάξαμε το παιχνίδι. Επαναλαμβάνω μας άξιζε η νίκη".

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Σας είχαμε ρωτήσει στη συνέντευξη Τύπου μετά την Άντερλεχτ τι τίτλο θα βάζατε και είχατε πει "όπως ποτέ". Τώρα ποιον τίτλο θα βάζατε με αυτό το ανύπαρκτο κόρνερ που δόθηκε στην Μπενφίκα;

"Μία ομάδα που προχωράει. Είμαστε κάθε μέρα όλο και καλύτεροι, κάθε μέρα όλο και πιο ενωμένοι. Σήμερα δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο μέρη του γηπέδου. Και με νερό στο γήπεδο και χωρίς".

Ο Μήτρογλου είναι ένας επιθετικός πέντε αστέρων. Πώς μπορείτε να εξηγήσετε την πρόοδο αυτού του παίκτη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;

"Η εξέλιξη του Μήτρογλου έχει να κάνει με την εξέλιξη όλης της ομάδας καθημερινά, γιατί ο Μήτρογλου δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις όπως και όλοι οι παίκτες. Κάνουμε καλή δουλειά στο Ρέντη σε όλες τις προπονήσεις μας".

Πριν από το παιχνίδι είχατε πει ότι είναι καθοριστικό. Τώρα με την ισοπαλία που καταφέρατε, θα δώσετε την ίδια απάντηση;

"Ακόμα κι αν είχαμε κερδίσει το ματς, θα σκεφτόμασταν ότι έχουμε άλλο ένα δύσκολο ματς στην έδρα μας με την Μπενφίκα. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα μειώσω την αξία του αντιπάλου όπως της Μπενφίκα. Είμαστε ένα μικρό βηματάκι μπροστά. Έχουμε τέσσερις βαθμούς, είναι πολλοί αλλά δεν είναι αρκετοί".

Αξίζατε κάτι παραπάνω από έναν βαθμό; Και πώς είδατε την φάση του Ρομπέρτο;

"Σήμερα από το παιχνίδι πήραμε έναν βαθμό. Ίσως αξίζαμε τη νίκη και πιστεύω όλος ο κόσμος το είδε αυτό. Ο Ρομπέρτο ήταν πολύ καλός στη θέση του. Ευτυχώς χρειάστηκε να δουλέψει λιγότερο από τις Βρυξέλλες. Όμως κάθε μέρα αποδεικνύει ότι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας".

Αυτή ήταν η Μπενφίκα που περιμένατε ή την περιμένατε πιο δυνατή;

"Πιστεύω ότι αυτή είναι η Μπενφίκα που περίμενα. Όμως ο περισσότερος κόσμος δεν περίμενε αυτόν τον Ολυμπιακό να ανταγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι. Δυσκολέψαμε πολύ την Μπενφίκα. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στα δυνατά σημεία του αντιπάλου μας και η ομάδα μας έδειξε ότι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση".

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε σήμερα. Θεωρείτε ότι βρίσκεται σε άλλο επίπεδο και η πρόκριση θα παιχτεί ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπενφίκα;

"Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει τι έχει πετύχει η Παρί. Είναι μία ομάδα που όλα αυτά τα παιχνίδια έχει παίξει, τα έχει κερδίσει. Είναι η καλύτερη του ομίλου. Όσο για την δεύτερη θέση, θα παλέψουμε εμείς γιατί είμαστε πολύ κοντά. Σίγουρα θα παιχτεί ανάμεσα σε εμάς και την Μπενφίκα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ