ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Η συμπεριφορά κι η απόδοση του Τζολάκη ήταν εκπληκτική"

Ο Μίτσελ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα
Ο Μίτσελ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ μίλησε στην κάμερα του Ολυμπιακού για την απόδοση του Κώστα Τζολάκη στον αγώνα πρόκρισης με τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μίλησε στο κανάλι της ομάδας στο YouTube έπειτα από την πρόκριση επί του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet και εξήρε τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, Κώστα Τζολάκη.

"Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τον Τζολάκη γιατί προέρχεται από τις ακαδημίες μας. Πολλές φορές είμαστε αρκετά απαιτητικοί, πολλές φορές παραπονιόμαστε, όμως τώρα η συμπεριφορά, η στάση κι απόδοσή του ήταν εκπληκτική", σχολίασε σε σχετική ερώτηση.

Για τον αγώνα του "Κλεάνθης Βικελίδης" και τη νίκη 1-0 είπε: "Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές και για τις δύο ομάδες, πολύ έντονο. Πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε ένα καλύτερο σκορ. Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι της Τετάρτης ήταν αρκετά δύσκολο και για τις δύο ομάδες όμως τελικά με μια καταπληκτική ενέργεια του Τζολάκη αλλά και με το γκολ της νίκης πήραμε την πρόκριση και είμαστε πολύ χαρούμενοι".

Τέλος, σε ερώτηση για την αντίδραση των παικτών του στην αποβολή του Ανδρέα Ντόη, τόνισε: "Με ικανοποιεί η αντίδραση της ομάδας ήταν έμεινε με 10 παίκτες γιατί κράτησε τις γραμμές όπως έπρεπε, ήταν συμπαγής, είχε ισορροπία μέχρι που ήρθε η ασίστ του Ντιαντιέ Σαμασεκού στον Γιουσέφ ελ Αραμπί και μπήκε το γκολ της νίκης. Οι αγώνες για πρόκριση έχουν τέτοιες εναλλαγές και συγκινήσεις, εντάσεις και στιγμές που χρειάζεται πραγματικά να είσαι προσεκτικός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ