Μίτσελ: “Εγώ είμαι το αφεντικό”

Ξεκάθαρο μήνυμα με ομιλία του προς τους παίκτες του έστειλε ο Μίτσελ. Διαβάστε τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Σε έντονο ύφος μίλησε στους παίκτες του ο Μίτσελ πριν την τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε να ανεβάσει τους τόνους ξεκαθαρίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι μόνο ο ίδιος επιλέγει ποιος θα παίζει.
Ο Μίτσελ διαπίστωσε ότι ορισμένοι δυσανασχετούν με τις επιλογές του αλλά κατέστησε σαφές ότι ο ίδιος είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την αποστολή και την 11αδα που παρατάσει σε κάθε αγώνα.
” Εγώ είμαι το αφεντικό, εγώ διαλέγω την 11αδα, επιλέγω ποιος θα είναι στην αποστολή και ποιος θα παίζει. Εδώ εγώ είμαι το αφεντικό. Δεν είμαι αφεντικό στα media ή σε άλλα πράγματα, δεν είμαι αφεντικό ούτε καν στο σπίτι μου, αλλά εδώ, σε αυτό τον χώρο, σε αυτή την ομάδα, εγώ παίρνη αποφάσεις και εγώ κάνω κουμάντο.
Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν και δεν διαβάζω εφημερίδες ούτε ακούω μάνατζερ, που προσπαθούν να πιέσουν για να παίζουν ορισμένοι. Δεν με ενδιαφέρει κανείς και τίποτα από αυτά. Μόνο εγώ διαλέγω τους παίκτες που θα παίζουν, κανένας άλλος“.
Στη συνέχεια έγινε ακόμα πιο σκληρός και αναφέρθηκε στα παράπονα των παικτών που δεν παίζουν λέγοντας χαρακτηριστικά: ” Ξέρω ότι κάποιοι παραπονιούνται αλλού επειδή δεν αγωνίζονται. Το ξέρω πολύ καλά και δεν χρειάζεται να πηγαίνουν πουθενά γιατί την ενδεκάδα τη φτιάχνω εγώ. Οι αποφάσεις που παίρνω είναι για το καλό της ομάδας και δεν θα μου πει κανείς ποιος θα παίζει και ποιος όχι.
Όποιος από σας έχει άλλη άποψη, ας έρθει να μου το πει. Όποιος προσπαθεί και δείχνει διάθεση για δουλειά θα παίζει και θα τον υπολογίζω κανονικά. Αυτό είναι το κριτήριο για τις επιλογές μου“.
Συνεχίζοντας την ομιλία του επεσήμανε ότι θα παίζουν όσοι έχουν διάθεση και θέληση να βελτιωθούν για το καλό της ομάδας: ” Οι αποφάσεις που παίρνω είναι για το καλό της ομάδας και δεν θα μου πει κανείς ποιος θα παίξει και ποιος όχι. Όποιος από εσάς έχει άλλη άποψη, ας έρθει να μου το πει. Όποιος προσπαθεί και δείχνει διάθεση για δουλειά θα παίζει και θα τον υπολογίζω κανονικά. Αυτό είναι το κριτήριο για τις επιλογές μου“.