LA LIGA

Μίτσελ: "Δεν θα γίνω ποτέ προπονητής στη Ρεάλ, επειδή δεν αρέσω σε ορισμένους ανθρώπους της διοίκησης"

O Μίτσελ κατά τη διάρκεια αγώνα της Μαρσέιγ στην Ligue 1 απέναντι στην Γκινγκάμπ (28 Αυγούστου 2015)
O Μίτσελ κατά τη διάρκεια αγώνα της Μαρσέιγ στην Ligue 1 απέναντι στην Γκινγκάμπ (28 Αυγούστου 2015) @ 2015 DAVID VINCENTASSOCIATED PRESS

Ο 58χρονος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Χετάφε, Μίτσελ, σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο της Ισπανίας, ανέφερε ότι δεν θα γίνει ποτέ προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, εξαιτίας ορισμένων ανθρώπων από το στενό περιβάλλον του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Ισπανός πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ο οποίος πρόσφατα ανακοινώθηκε από τη Χετάφε, σε συνέντευξή του στο "El Laguero", ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν θα γίνει ποτέ προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, εξαιτίας κάποιων ανθρώπων κοντά στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο 58χρονος τεχνικός αναφέρει ότι στη διοίκηση των Μαδριλένων, υπάρχει ένα "λόμπι" ανθρώπων κοντά στον Φλορεντίνο Πέρεθ, το οποίο επηρεάζει τις αποφάσεις του και δεν πρόκειται ποτέ να αξιολογήσει το επίπεδό του σαν προπονητή και γι' αυτό το λόγο δεν θα υπηρετήσει ποτέ τη "βασίλισσα" από αυτό το πόστο.

Ο Μίτσελ ανέφερε για το συγκεκριμένο ζήτημα τα εξής: "Η οικογένεια και οι φίλοι μου με έχουν πείσει εδώ καιρό ότι το να αναλάβω τη Ρεάλ, δεν πρέπει να είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Ο λόγος είναι ότι για να γίνεις προπονητής της Ρεάλ, πρέπει να έχεις κάτι παραπάνω από "πρόγραμμα", κάτι σαν λόμπι (γνωριμίες) και δεν το έχω".

"Δεν είμαι κοντά με τους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις, δεν αναφέρομαι στον Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον οποίο έχω θαυμάσια σχέση, αλλά για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι που δουλεύουν δίπλα του, προτιμούν άλλου στυλ ανθρώπους και προπονητές, χωρίς να σκέφτονται σε ποιο επίπεδο είμαι".

Ο Ισπανός τεχνικός συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος λέγοντας: "Υπάρχει ένα άτομο που δεν του αρέσω, επομένως δεν έχω επιλογή. Ο ατζέντης μου δεν έχει καλές σχέσεις μαζί του, δεν είμαστε σημαντικοί για τους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις και επιμένω ότι δεν είναι ο Φλορεντίνο Πέρεθ".

"Είναι αδύνατο να προπονήσω τη Ρεάλ και αυτό είναι κάτι που έχω αποδεχθεί, από την αρχή της προπονητικής μου καριέρας".

TAGS LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ