ΑΡΗΣ

Ο Μήτρογλου ζήτησε την ενεργοποίηση ποινών εις βάρος του Άρη

Ο Κώστας Μήτρογλου του Άρη σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021
Ο Κώστας Μήτρογλου του Άρη σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος στις 11 Απριλίου δικαιώθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για την καταβολή των οφειλομένων του Άρη προς το πρόσωπο του δεν δέχτηκε να του καταβληθούν μόνο οι οφειλόμενες δόσεις και θέλει πλέον όλο το ποσό των 350.000 ευρώ εφάπαξ αλλιώς να υπάρξει αφαίρεση βαθμών στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στις 11 Απριλίου το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Κώστα Μήτρογλου που αναγνώρισε οφειλές ύψους 350 χιλ. ευρώ του Άρη προς τον παίκτη, και υποχρέωσε τους Θεσσαλονικείς να καταβάλλουν όλο το ποσό, αλλιώς θα κινδύνευαν με -3 βαθμούς.

Οι κίτρινοι έκτοτε προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τον πρώην Έλληνα επιθετικό ούτως ώστε να του καταβάλουν τα χρήματα που χρωστούσαν σε δόσεις. Οι επαφές αυτές δεν είχαν αντίκρυσμα και οι κίτρινοι προέβησαν στην καταβολή των δύο οφειλόμενων δόσεων, ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ.

Ο πρώην φορ του Άρη όμως δεν το δέχτηκε και ζήτησε ενεργοποίηση των ποινών εις βάρος του Άρη, απαιτώντας στην ουσία ολόκληρο το ποσό εφάπαξ.

Στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης είναι δυσαρεστημένοι από τη στάση του Μήτρογλου και τονίζουν ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί και δεν θα υπάρξει λόγος για ενεργοποίηση των ποινών.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ