ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήτρογλου: "Δεν σκέφτομαι τα γκολ. Ο Ολυμπιακός να κερδίζει"

Μήτρογλου: "Δεν σκέφτομαι τα γκολ. Ο Ολυμπιακός να κερδίζει"
INTIME SPORTS

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης επί της Άντερλεχτ, Κώστας Μήτρογλου, παρά το χατ τρικ που πέτυχε,ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά πως αυτό που μετρά πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Τι δήλωσε ο Μπονγκ.

Ο Κώστας Μήτρογλου είπε τα εξής: "Τη νίκη την θέλαμε πάρα πολύ κόντρα στην Άντερλεχτ, από το πρώτο λεπτό. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς ενόψει της συνέχειας. Πήραμε πολύτιμους βαθμούς. Στο ματς και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά, και οι δύο έκαναν ευκαιρίες, αλλά εμείς μπορέσαμε να βάλουμε τα γκολ.

Δεν σκέφτομαι πόσα γκολ θα βάλω όταν παίζω. Αυτό που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι να κερδίζει ο Ολυμπιακός και ας βάλει τα γκολ όποιος θέλει από τους συμπαίκτες μου. Όλα τα ματς στο Champions League είναι δύσκολα και απαιτητικά και δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι.

Εγώ κάνω μέσα στο γήπεδο ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής και αυτό θα πρέπει να κάνουμε όλοι. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα και όλοι στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Συνεχίζουμε και θα πάμε στην Πορτογαλία ώστε να πάρουμε επίσης ένα θετικό αποτέλεσμα".

Μπονγκ: "Το αποτέλεσμα μετράει..."

Ο Γκαετάν Μπονγκ παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός σήμερα δεν εντυπωσίασε, όμως στο Champions League αυτό που μετράει είναι η νίκη: "Κάναμε αυτό που έπρεπε σαν σύνολο. Με την Παρί παίξαμε καλά για ένα διάστημα αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Σήμερα δεν παίξαμε τόσο εντυπωσιακά αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε. Όλα τα παιχνίδια μπορούν να γίνουν οδηγός για το επόμενο.

Σήμερα παίξαμε όσο χρειαζόταν απέναντι σε μια καλή ομάδα. Στο Champions League μετράει το αποτέλεσμα και όχι να παίξεις εντυπωσιακά. Τώρα θα προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς, για να πάρουμε κάτι θετικό και με την Μπενφίκα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ