THE SPORTS ECONOMIST

Μισό εκατομμύριο ευρώ η Χάποελ Μπερ Σεβά για τον Φερνάντες

SUPERLEAGUE 2021-2022 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επίσημη πρόταση ύψους 500.000 ευρώ για την αγορά του Πάολο Φερνάντες κατέθεσε η Χάποελ Μπερ Σεβά. Περισσότερα ζητάει ο Βόλος, διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των Θεσσαλών οι δευτεραθλητές Ισραήλ προκειμένου να αποκτήσουν τον Ισπανό μέσο.

Η πληροφορία κυκλοφορεί από τις αρχές της εβδομάδας στο Ισραήλ. Και πλέον επιβεβαιώνεται. Η Χάποελ Μπερ Σεβά κινείται για την αγορά του Πάολο Φερνάντες.

Οι περυσινοί δευτεραθλητές της Ligat ha'Al επισημοποίησαν προ ημερών το ενδιαφέρον τους για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, καταθέτοντας επίσημη προσφορά 500.000 ευρώ, προσφέροντας επιπρόσθετα και ποσοστό μεταπώλησης στον Βόλο.

Προσφορά που σε πρώτο επίπεδο δεν έγινε δεκτή, ωστόσο οι δύο πλευρές διατηρούν ανοιχτό δίαυλο διαπραγματεύσεων συνεχίζοντας τις συζητήσεις, με τους επιτελείς των προ τετραετίας πρωταθλητών Ισραήλ να επιμένουν για την αγορά του Ιβηρα και εμφανίζονται διατεθειμένοι να βελτιώσουν περισσότερο την προσφορά τους για να τον αποκτήσουν.

Ο τεχνικός της Χάποελ Μπερ Σεβά, Ελιανίβ Μπαρντά έχει επικοινωνήσει με τον Φερνάντες, με τον 24χρονο χαφ να (του) εκδηλώνει την επιθυμία του να μετακομίσει στο Ισραήλ, κάτι που αν υλοποιηθεί θα συνεχίσει το γαϊτανάκι των αγορών της ομάδας από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται πως τα προηγούμενα χρόνια τον δρόμο για το Μπερ Σεβά από το ελληνικό πρωτάθλημα έχουν πάρει ο πρώην αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Ελντερ Λόπες το περασμένο καλοκαίρι, ο Νταβίντ Σιμάο (δανεικός από την ΑΕΚ) το καλοκαίρι του ’19, ο Γιάννης Ανέστης το καλοκαίρι του ’18, ο Τσέχος επιθετικός Τόμας Πέκχαρτ το καλοκαίρι του ’17 και ο Πορτογάλος στόπερ, πρώην του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ, έναν χρόνο νωρίτερα.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ