ΑΕΚ

Μισελέν: "Καταφέραμε να πάρουμε το ματς χάρη στη συνοχή μας στην άμυνα"

Ο Κλεμάν Μισλέν με τον Χουάνκαρ στην αναμέτρηση
Ο Κλεμάν Μισλέν με τον Χουάνκαρ στην αναμέτρηση INTIME

Ο Κλεμάν Μισελέν δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι η ΑΕΚ υπέφερε για να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα, ωστόσο έδειξε συνοχή στην ανασταλτική της λειτουργία και κατάφερε να πάρει το παιχνίδι.

Η Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0, με τον Νταμιάν Σιμάνσκι να χρίζεται σκόρερ.

Ο Κλεμάν Μισελέν σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV, αμέσως μετά της λήξης της αναμέτρησης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του υπέφερε, αλλά κατάφερε και αμύνθηκε πολύ καλά, για να μπορέσει να κερδίσει στο τέλος. Παράλληλα μίλησε και για τις αλλαγές που έφερε ο Αργύρης Γιαννίκης, σε σχέση με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μισελέν στην COSMOTE TV: Για το ότι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι η ομάδα: "Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, σε αντίθεση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο υποφέραμε. Ο Παναθηναϊκός πήρε την μπάλα, αλλά χάρη στην αλληλοϋποστήριξη και συνοχή στην άμυνα, καταφέραμε να πάρουμε το ματς".

Για τις αλλαγές που έφερε ο Γιαννίκης σε σχέση με τον Μιλόγεβιτς: "Έχουμε δουλέψει στο κομμάτι της ανασταλτικής λειτουργίας. Έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Πρέπει να δουλέψουμε στο τρανζίσιον και στο κομμάτι της κατοχής της μπάλας. Πιστεύω ότι εμείς μπορούμε να απειλήσουμε τον Ολυμπιακό για τον τίτλο, γιατί είμαστε πιο κοντά σε αυτούς".

Για το τι πιστεύει για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Δεν το ήξερα πολύ πριν έρθω στην ΑΕΚ. Έχει πολύ ένταση, έχω δει καλές ομάδες και καλούς παίκτες. Πρέπει να συνεχίσουμε με πίστη στις δυνάμεις μας για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας μέχρι τέλους".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ