ΚΑΣΕΤΑ GATE

Μήνυση Μποροβήλου στον Κούγια

Μήνυση Μποροβήλου στον Κούγια
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μποροβήλος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Αλέξη Κούγια με αφορμή τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου. Ο Αλέξης Κούγιας δημοσιοποίησε την επιστολή που απέστειλε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Ανδρέα Φάκο

Τη νομική οδό ακολούθησε ο Γιώργος Μποροβήλος εναντίον του Αλέξη Κούγια. Ο Μποροβήλος έδωσε εντολή στον δικηγόρο του να καταθέσει μήνυση εις βάρος του γνωστού ποινικολόγου, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου ότι υπήρξαν περίεργοι στοιχηματισμοί σε αγώνες του Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα, κατά το παρελθόν ο Αλέξη Κούγιας είχε καταγγείλει ότι ο αδερφός του Γιώργου Μποροβήλου, Δημήτρης έχει καταθέσεις 13 εκατ. ευρώ σε τράπεζες.

Από εκεί και πέρα, ο Αλέξης Κούγιας την Πέμπτη δημοσιοποίησε την επιστολή που απέστειλε την Τετάρτη στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Ανδρέα Φάκο, για την υπόθεση με τις κασέτες.

Η επιστολή του Αλέξη Κούγια αναφέρει:

" Κύριε Εισαγγελεύ,

Συγγνώμη που δεν επικοινώνησα μαζί σας λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Θέλω να εκφράσω τον απόλυτο σεβασμό μου για την εν γένει προσωπικότητά σας και το έργο που επιτελείτε, αλλά θέλω να σας ενημερώσω ότι μετά την παράδοση στα χέρια μου των 2 CD, όπου αποκαλύπτει τις παράνομες πράξεις του ο Αχιλλέας Μπέος, όπως και στις απομαγνητοφωνήσεις που μου παραδόθηκαν, όπως απεδείχθη με ελλείψεις, αφού λείπει μια φράση, τις έχω παραδώσει στον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου, ο οποίος, όπως με διαβεβαίωσε σήμερα, θα σας τα παραδώσει μαζί με το σύνολο της δικογραφίας που σχηματίστηκε, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η προανάκριση.

Εφόσον θέλετε κάτι άλλο εκτός αυτών των στοιχείων, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου, ώστε να ανταποκριθώ άμεσα".

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ