ΚΑΣΕΤΑ GATE

Μήνυση Δαλούκα σε Μπέο

Μήνυση Δαλούκα σε Μπέο

Ο Γιώργος Δαλούκας με ανακοίνωση του εξαπέλυσε οξύτατη επίθεση εναντίον του Αχιλλέα Μπέου τονίζοντας ότι θα καταθέσει μήνυση για τα όσα δήλωσε περί συνάντησης τους.

Το σίριαλ "Κασέτα-Gate" συνεχίστηκε με ανακοίνωση του Γιώργου Δαλούκα εναντίον του Αχιλλέα Μπέου στην οποία τονίζει ότι οι δυο τους ποτέ δεν συναντήθηκαν όπως ισχυρίζεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι αυτή η συνάντηση έγινε στα γραφεία του... Αισώπου και στη συνέχεια ξεκαθαρίζει ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του Αχιλλέα Μπέου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δαλούκα:

"Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι συναντήθηκα με τον κο Μπέο στο γραφείο του κο Πατέρα και τη φανταστική συνομιλία που υποτίθεται ότι είχαμε βάσει της κατάθεσής του, όπως αυτή αναγράφεται στο Διαδίκτυο και στον Τύπο.

Ο κος Μπέος πρέπει επιτέλους να σταματήσει να ψεύδεται και να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά απέναντι σε εμένα και στην οικογένεια μου.

Όσον αφορά την τελευταία παράκρουση του για δήθεν συνάντηση μου με τον κο Πατέρα, θα δώσει για ακόμα μια φορά λόγο στη δικαιοσύνη, στην οποία θα προσφύγω και το ίδιο θα πράττω σε κάθε παραλήρημα του, που θα εμπλέκει το όνομά μου.

Επίσης θα ζητήσω από τον κο Σιμιτζόγλου να καταθέσω συμπληρωματικά στοιχεία προς πλήρη αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης μου ώστε να λάμψει η αλήθεια. Η συνάντησή μου με τον κο Μπέο έγινε στο γραφείο του Αισώπου".

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ