ΠΑΟΚ

Μήνυμα Σαββίδη για την τραγωδία των Τεμπών

Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ξέχασε το μνημόσυνο για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς. Διαβάστε το μήνυμά του.

Την Παρασκευή παρταδόθηκε στους δημοσιογράφους ένας φάκελος με διάφορες γραπτές τοποθετήσεις του Ιβάν Σαββίδη πάνω σε διάφορα θέματα.

Ένα από αυτά είναι και η τραγωδία των Τεμπών, στις 4 Οκτωβριου 1999, για την οποία τονίζει τα εξής:

“Τις ημέρες αυτές θυμόμαστε τους νεκρούς της τραγωδίας στις 4 Οκτωβρίου 1999. Η συμφορά που συνέβη πριν από 13 χρόνια προκαλεί πόνο στις καρδιές εκείνων, οι οποίοι έχουν συνδέσει τη μοίρα τους με την ποδοσφαιρική ομάδα και όσων θεωρούν τον εαυτό τους κομμάτι μιας ενότητας ομοϊδεατών.

Ολοι εμείς οι φίλαθλοι της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. είμαστε μια μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια. Τότε χάσαμε ανθρώπους για τους οποίους η ποδοσφαιρική ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. ήταν μέρος της ζωής τους.

Και σήμερα πρέπει να θυμόμαστε εκείνους, που εγκατέλειψαν αυτήν την οικογένεια, που έφυγαν από τη ζωή. Είναι θλιβερό να συνειδητοποιείς ότι δε θα είναι σε θέση να δουν την αναγέννηση του Π.Α.Ο.Κ., να μοιραστούν μαζί μας τις εντυπώσεις και τα αισθήματά τους για κάθε παιχνίδι και κάθε νέα σελίδα στην ομάδα. Ας τους θυμόμαστε για πάντα”,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ