ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Μήνυμα” Ριβάλντο στην Ποχάνγκ

Ριβάλντο-Μπουνιοντκόρ

Ο Ριβάλντο προειδοποίησε τους Πόχανγκ Στίλερς πως θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα την Μπουνιοντκόρ, ενόψει των διπλών αναμετρήσεών τους για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας

Η αισιοδοξία μάλιστα είναι διάχυτη στο στρατοπεδο των Ουζμπέκων, με το μεγάλο αστέρι τους, Ριβάλντο, να επισημαίνει πως οι Κορεάτες πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη την Μπουνιοντκόρ καθώς διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας στο πρωτάθλημα της χώρας της.


“Οι Πόχανγκ νίκησαν τους Νιούκαστλ Τζετς με μεγάλη διαφορά (6-0), όμως οι Αυστραλοί δεν ήταν τόσο ισχυροί όσο την περασμένη σεζόν. Φέτος, τερμάτισαν τελευταίοι στο πρωτάθλημα της χώρας τους.




Οι Κορεάτες θα πρέπει να μας προσέξουν πολύ καθώς έχουμε διαφορά έξι πόντων στο πρωτάθλημα της χώρας μας από τον δεύτερο.

Όλα τα ματς θα είναι σκληρά σε αυτή τη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ όμως παρά το γεγονός αυτό, εμείς πρέπει να φτάσουμε στα ημιτελικά”,

δήλωσε με νόημα ο πρώην άσος των Ολυμπιακού και ΑΕΚ.



Υπενθυμίζεται πως η Μπουνιοντκόρ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα εντός των συνόρων, μετρώντας 13 σερί νίκες στο πρωτάθλημα του Ουζμπεκιστάν, με τον Ριβάλντο να είναι ο πρώτος σκόρερ της μέχρι στιγμής με 14 τέρματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ