ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήνυμα Γόντικα στους ποδοσφαιριστές

INTIME SPORTS

Μήνυμα στους παίκτες του "τριφυλλιού" έστειλε ο Γόντικας που πήγε στην Παιανία. Διαβάστε τι τους είπε για το οικονομικό μέλλον και την εικόνα τους.

Με στόχο να καθησυχάσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, σχετικά μετά τα όσα ακούγονται και συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γόντικας στην Παιανία.

Ο πρόεδρος της “πράσινης” ΠΑΕ μετά το τετ α τετ την Τετέρτη με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ξαναπήγε στις εγκαταστάσεις με αφορμή την παρουσία όλων των παικτών στέλνοντας μήνυμα για το μέλλον.

Ο Δημήτρης Γόντικας μετά την αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη θέλησε να τονίσει στους ποδοσφαιριστές πως υπάρχουν εγγυήσεις για το προσεχές διάστημα και δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στις οικονομικές απολαβές τους.

“Γνωρίζετε ότι είστε σε μία ομάδα που ήταν και θα συνεχίσει να είναι μεγάλη. Μέχρι τώρα δεν είχατε κανένα πρόβλημα στις παροχές σας, ούτε και πρόκειται αυτό να αλλάξει στο προσεχές διάστημα” ήταν τα πρώτα του λόγια.

“Η εικόνα μας κάθε μέρα και καλύτερη”

Ολοκληρώνοντας τα λίγα λόγια του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θέλησε να αναφερθεί και στην εικόνα της ομάδας με αφορμή το στραπάτσο στην Ευρώπη και ένα θετικό ξεκίνημα στην Σούπερ Λίγκα.

“Σημασία για μας έχει η εικόνα μας να είναι κάθε μέρα και καλύτερη και αυτό θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό είπε και συμπλήρωσε: ” Θέλω κυρίως οι παλιότεροι να μυήσουν τους νεότερους για το τί σημαίνει Παναθηναϊκός, έτσι ώστε να αποκτήσουν όλοι το μεγαλύτερο δυνατό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ