ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

“Μην ακούτε τίποτα…”

INTIME SPORTS

Την διαβεβαίωση να μην ανησυχούν οι ίδιοι οι παίκτες έδωσαν οι διοικούντες της ΠΑΕ. "Μην ακούτε τίποτα. Εσείς κοιτάξτε... να παίξετε καλύτερο ποδόσφαιρο" είπε ο Γόντικας που πήγε στην Παιανία μαζί με τους Ησαϊα, Αντωνίου. Κίνηση καλής θέλησης από τους ίδιους με ανταλλαγή δώρων ενόψει εορτών.

Να “κλείσουν τα αυτιά τους” σε όσα ακούγονται το τελευταίο 24ωρο με τις διοικητικές εξελίξεις και παράλληλα να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν ζήτησαν από τους παίκτες οι διοικούντες της ΠΑΕ.

Γόντικας, Ησαϊας και Αντωνίου τόνισαν στους παίκτες να μην ανησυχούν και να έχουν στραμμένη την προσοχή τους μόνο στα αγωνιστικά θέματα. Καλό το κλίμα εντός… και ανταλλαγή δώρων στην Παιανία.

“Κατανοούμε ότι ανησυχείτε για αυτά που βλέπετε να συμβαίνουν στην ομάδα, αλλά θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει λόγος. Υπάρχουν ορισμένες ανακατατάξεις στην ΠΑΕ, αλλά εσάς δεν σας αγγίζουν.

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Ολη η ΠΑΕ, τα στελέχη δουλεύουν για να είστε εσείς απερίσπαστοι. Τα χρήματα σας είναι εξασφαλισμένα και θα συνεχίσετε να δουλεύετε κάτω από τις συνθήκες που έχετε τώρα.

Εσείς κοιτάξτε μαζί με τον προπονητή να βελτιώσετε την εικόνα σας και να παίξετε καλύτερο ποδόσφαιρο. Μην ακούτε τίποτα άλλο” είπε χαρακτηριστικά ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας που μαζί με τους Στέφανο Ησαϊα και Κώστα Αντωνίου έδωσαν το παρών πριν την προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Τέλος, ο Δημήτρης Γόντικας τόνισε για την συνέχεια: ” Το μόνο που πρέπει να σκέφτεστε είναι η νίκη αύριο, στη συνέχεια η ξεκούραση που θα πρέπει να έχετε στη μικρή άδεια και στη συνέχεια να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για τίτλους” και συμπλήρωσε:

Να ξέρετε πως ό,τι χρειαστείτε, είμαστε εδώ να μας ενημερώνεται άμεσα. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα“.

Ανταλλαγή δώρων…. και καλό κλίμα

Η εικόνα στα αποδυτήρια του “τριφυλλιού” φαίνεται να φτιάχνει μέρα με την μέρα και μετά την ομαδική συζήτηση της Δευτέρας, με την ομιλία των αρχηγών και στην προπόνηση της Τρίτης, μία μέρα πριν το ματς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τα Τρίκαλα (20:00) προχώρησαν σε μια ακόμα κίνηση θετικής ενέργειας.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους μιας και έρχονται γιορτινές μέρες έκαναν μία ιδιότυπη ανταλλαγή δώρων σε άκρως ενδιαφέρουσα και αρκετά ψυχαγωγική ενέργεια.

Ο καθένας αγόρασε από ένα δώρο και αφού τα απόθεσαν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Παιανία επέλεξε ο καθένας στην τύχη από ένα και μέσα σε ένα εξαιρετικά χαρμόσυνο κλίμα αποχώρησαν με αστεία και ένα δώρο ανά χείρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ