ΑΕΚ

Μιλόγεβιτς σε παίκτες: "Η αξία σας δεδομένη, το μέλλον σας εγγυημένο"

Ο Μιλόγεβιτς στο παιχνίδι με τη Λαμία
Ο Μιλόγεβιτς στο παιχνίδι με τη Λαμία PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν, τονίζοντας ότι η αξία τους είναι δεδομένη.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρέθηκε σήμερα στα Σπάτα προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά και τους πρώην συνεργάτες του στην Ένωση.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια στους ποδοσφαιριστές του για τη συνεργασία τους και το κλίμα στα αποδυτήρια, ενώ τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο μέλλον.

Συγκεκριμένα ο Μιλόγεβιτς ανέφερε στους παίκτες: "Σαν ποδοσφαιριστές η αξία σας είναι δεδομένη, και το μέλλον σας εγγυημένο αλλά σας ευχαριστώ κυρίως ως ανθρώπους για την καταπληκτική συνεργασία και τη συμπεριφορά σας".

Στα Σπάτα βρέθηκε και ο Γιάννης Παπαδημητρίου εκ μέρους της διοίκησης, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, τον οποίο ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος ανέφερε στον Σέρβο τεχνικό μεταξύ άλλων: "Το ποδόσφαιρο είναι αποφάσεις και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις. Σε ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα".

Υπενθυμίζεται ότι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την ομάδα θα καθοδηγήσει ο Νίκος Παναγιωτάρας, ενώ από τους προπονητές που εξετάζονται από την εγχώρια αγορά τον πρώτο λόγο έχει ο Αργύρης Γιαννίκης, χωρίς φυσικά να αποκλείεται η πιθανότητα πρόσληψης ξένου τεχνικού.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ