ΑΕΚ

Μιλόγεβιτς: "Έπαιξε σημαντικό ρόλο η φάση του Λιβάι, αλλά κοιτάμε μπροστά"

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε στην COSMOTE TV ότι η κόκκινη κάρτα του Λιβάι Γκαρσία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης, ωστόσο οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να το αφήσουν πίσω τους και να κοιτάξουν μπροστά.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV, οι οποίες θα προβληθούν στο αυριανό (22/09) pregame της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Λαμία (22/09, 20:30 COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), τόνισε ότι στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ έπαιξε καθοριστικό ρόλο η αποβολή του Λιβάι Γκαρσία, ωστόσο δεν έχει διάθεση να μείνει σε αυτό το παιχνίδι και ότι η ομάδα πρέπει να προχωρήσει παρακάτω.

Δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV παραχώρησε και ο Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος εξέφρασε για ακόμα μια φορά τη χαρά του για την υπογραφή του στην ΑΕΚ και τη συνύπαρξη με τους συμπατριώτες του, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί, τονίζοντας ότι η Ένωση θα πάει καλά.

Έγινε αρκετή συζήτηση για το ματς με τον ΟΦΗ. Τι κλίμα υπάρχει στην ομάδα και πως αξιολογείτε όσα έγιναν; :Στη χθεσινή προπόνηση μιλήσαμε, αναλύσαμε το παιχνίδι. Δεν έχουμε πολύ χρόνο γιατί μας περιμένει ένα ακόμη σημαντικό ματς. Είναι μια «γεμάτη» εβδομάδα για εμάς. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε τι έγινε. Ανήκει στο παρελθόν. Εμείς συζητήσαμε και προχωράμε με το κεφάλι ψηλά.

Η εικόνα της ΑΕΚ ήταν σα να είναι χωρισμένη σε δύο σκέλη. Το πρώτο έχει να κάνει με το ματς μέχρι το 78’. Πόσο κοντά ήταν η εικόνα της ομάδας σε εκείνο το διάστημα, σε σχέση με ό,τι έχετε στο μυαλό σας για τη φετινή σεζόν; :Είμαστε καινούργια ομάδα. Έχουμε ποιοτικούς και καλούς παίκτες. Ακόμη δεν ξέρω που φτάνουν οι δυνατότητες αυτής της ομάδας. Αυτό που ξέρω είναι ότι κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Έχει αρχίσει το πρωτάθλημα, ξέρουμε ότι υπάρχει και πίεση, αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία πρέπει να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε τα πράγματα. Δεν μπαίνω, λοιπόν, σε τέτοια σκέψη, απλά περιμένω να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον".

Για το δεύτερο σκέλος του παιχνιδιού, από το 78’ και μετά; Που αποδίδεται την εικόνα της ομάδας; Η ΑΕΚ έπαιζε από το 36’ με παίκτη λιγότερο. Θεωρείτε ότι έπαιξε ρόλο η πνευματική και σωματική κούραση; : "Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η φάση του φάουλ. Η αντίπαλη ομάδα πήρε ψυχολογία. Σίγουρα παίζει ρόλο η κούραση και χίλια ακόμη πράγματα, αλλά μπορεί να ακουστούν όλα αυτά σαν δικαιολογίες. Δεν είμαι άνθρωπος που ψάχνει για δικαιολογίες. Είμαι άνθρωπος που κοιτάει μπροστά. Πάντα κοιτάμε τον εαυτό μας και κάνουμε την αυτοκριτική μας. Μόνο έτσι προχωράς και πας μπροστά".

Μοχαμάντι: "Ήμασταν άτυχοι με τον ΟΦΗ, σε λίγο καιρό με την ΑΕΚ θα πάνε όλα καλά"

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη νέα σου ομάδα; :Είμαι ενθουσιασμένος, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Όλοι, από πλευράς ΑΕΚ, με υποδέχθηκαν καλά, οπότε είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Όλα έγιναν γρήγορα γιατί υπήρχε η πίεση του χρόνου στο κλείσιμο του μεταγραφικού «παραθύρου» για τους ελεύθερους. Είχες άγχος; :Όχι, για ‘μένα ήταν όλα καλά. Ήξερα ότι θα υπέγραφα στην ΑΕΚ, οπότε όλα ήταν καλά. Δεν είχα άγχος ή κάτι τέτοιο".

Δύο συμπατριώτες σου, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί βρίσκονταν ήδη στην ΑΕΚ. Μίλησες μαζί τους πριν υπογράψεις; Και πώς σε υποδέχθηκαν στα Σπάτα; :Σίγουρα, μίλησα μαζί τους για την ομάδα. Τους ζήτησα και έμαθα από αυτούς πληροφορίες, θετικά πράγματα για την ομάδα. Οπότε αποφάσισα να έρθω στην ΑΕΚ.

Και όταν ήρθα στην ομάδα, είδα τον Καρίμ και τον Εχσάν, τους δύο αρχηγούς της Εθνικής ομάδας του Ιράν. Ήταν κάτι ωραίο να βρίσκονται εδώ δύο ηγέτες της Εθνικής ομάδας, ήταν καλό για ‘μένα.

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το παρακολούθησες; Τι «γεύση» σου άφησε; "Ναι το παρακολούθησα το παιχνίδι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, σίγουρα ήμασταν άτυχοι. Αλλά σε λίγο καιρό για την ΑΕΚ όλα θα πάνε καλά".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ