ΑΕΚ

Μιλόγεβιτς: "Δεν καταλαβαίνω την κόκκινη κάρτα, η ατμόσφαιρα έγινε ηλεκτρισμένη χωρίς λόγο"

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε παράπονα από τη διαιτησία, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, καθώς θεωρεί ότι η κόκκινη κάρτα στον Λιβάι Γκαρσία ήταν υπερβολική.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν απογοητευμένος μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στην οποία οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League Interwetten, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV.

Ο Σέρβος τεχνικός θεωρεί ότι ο διαιτητής έκανε λάθος στη φάση της αποβολής του Λιβάι Γκαρσία, κάνοντας χωρίς λόγο ηλεκτρισμένη την ατμόσφαιρα, ενώ εξέφρασε και την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι οι παίκτες του δέχθηκαν δύο γκολ από στημένες φάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιλόγεβιτς: "Δεν καταλαβαίνω την κόκκινη κάρτα. Δεν μπορεί να δίνει κόκκινη τόσο εύκολα. Χαλάει ένα όμορφο παιχνίδι. Με τον κόσμο στο γήπεδο. Ήρθαμε να παίξουμε μπάλα. Έπρεπε να κοιτάξουν, να ελέγχουν. Πρέπει να προστατεύουν κάποιους παίκτες.

Ο Λιβάι δεν είναι τέτοιος. Πρέπει να ελέγχει το παιχνίδι ο διαιτητής. Η ατμόσφαιρα έγινε ηλεκτρισμένη χωρίς λόγο και έχασε τις φάσεις. Εμείς ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά τα δυο γκολ που δεχθήκαμε από τα στημένα, τι να πω; Μετά το 0-3, αν και παίζαμε με παίκτη λιγότερο, έπρεπε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ