ΑΡΗΣ

Μιλίνκοβιτς: "Δεν μπορούν να αποδώσουν οι παίκτες"

Μιλίνκοβιτς: "Δεν μπορούν να αποδώσουν οι παίκτες"
Μιλίνκοβιτς

Ο τεχνικός του Άρη άφησε αιχμές για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του Άρη με αφορμή τους πολλούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του αγώνα

"Λυπάμαι πολλοί για όλους, που σήμερα δεν κέρδισε η ομάδα. Είναι ο τρίτος μου αγώνας στο πρωτάθλημα. Και στους τρεις, αξίζαμε κάτι περισσότερο από αυτά που πήραμε.Όταν θα αρχίσουμε να βάζουμε τη μπάλα στα δίχτυα, τότε θα ξεκινήσει κάτι καινούργιο για τον Άρη.Είμαι 18 μέρες στην ομάδα και είδαμε όλοι πως αντιμετωπίζαμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Τα λύνουμε ένα-ένα, αλλά είδατε πως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Παρά το γεγονός ότι είχαμε επτά φρέσκους παίκτες, δεν μπόρεσαν να αποδώσουν αγωνιστικά, αυτά που ζητήσαμε. Όλες αυτές τις μέρες μαζεύουμε τις πληροφορίες και ορισμένες μετρήσεις και θα έχουμε πολύ γρήγορα τα αποτελέσματα, για το τι συμβαίνει με την ομάδα", είπε αρχικά ο τεχνικός του Άρη.

Για τις πολλές θλάσεις και αν υπάρχει θέμα με τη φυσική κατάσταση της ομάδας είπε: "Όταν ήρθα, είπα ότι δεν θα μιλήσω για το παρελθόν και ότι εγώ θα πάρω στην πλάτη μου όλες τις δυσκολίες της ομάδας. Θα περιμένουμε κάποια αποτελέσματα, που θα βοηθήσουν με ακρίβεια να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην ομάδα.

Σε αυτά τα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο Άρης προσπαθεί να παίζει μπάλα, κάνει ευκαιρίες, οργανωμένα επιτίθεται και αμύνεται. Αλλά το θέμα είναι αν μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται σε υψηλούς ρυθμούς. Πρέπει να είναι πιο φρέσκοι και έτοιμοι οι παίκτες. Εμείς καταλαβαίνουμε την απογοήτευση που υπάρχει, αλλά πιστεύω πως αυτό που έχουν να δώσουν οι παίκτες, το δίνουν".

Για τον τομέα της ψυχολογίας και αν έχει υπάρξει πρόοδος σε αυτό το κομμάτι σχολίασε: "Οι παίκτες έχουν δώσει κάποια σημάδια βελτίωσης στην ψυχολογία. Αυτό φαίνεται πως η ομάδα δεν έχει δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορεί να σκοράρει".

Για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει ο Άρης στο να πιέσει από ένα σημείο και μετά στο παιχνίδι εξήγηση: " Υπάρχει πρόβλημα στο ότι η ομάδα δεν μπορεί να πιέσει για 90 λεπτά. Αυτό είναι αλήθεια".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ