ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μίλικ: "Δεν αισθάνομαι αναπληρωματικός στην Γιουβέντους"

Ο Αρκάντιους Μίλικ με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ντέρμπι της Serie A κόντρα στην Μίλαν | 22 Οκτωβρίου 2023
Ο Αρκάντιους Μίλικ με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ντέρμπι της Serie A κόντρα στην Μίλαν | 22 Οκτωβρίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Αρκάντιους Μίλικ έστειλε την Γιουβέντους στα ημιτελικά του Coppa Italia με το χατ-τρικ του κόντρα στην Φροζινόνε και στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν αισθάνεται ότι έχει ρόλο αναπληρωματικού στην βέκια σινιόρα.

Δεκαοκτώ χρόνια μετά από το χατ-τρικ του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο απέναντι στην Φιορεντίνα βρέθηκε ακόμη ένας παίκτης της Γιουβέντους που πέτυχε τρία γκολ σε αγώνα του Κυπέλλου Ιταλίας, με τον Αρκάντιους Μίλικ να έχει αυτό το "προνόμιο" και να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο εντός έδρας 4-0 επί της Φροζινόνε και την πρόκριση στα ημιτελικά.

"Είμαι χαρούμενος που περάσαμε στα ημιτελικά αλλά και για το χατ-τρικ μου (σ.σ. δεν είχε πετύχει ποτέ πάνω από ένα γκολ σε κάποιο ματς με τους μπιανκονέρι) αφού βοήθησε την ομάδα να πετύχει το στόχο της", τόνισε στο φινάλε της αναμέτρησης ο Πολωνός φορ, για να προσθέσει με νόημα:

"Δεν θεωρώ τον εαυτό μου αναπληρωματικό στην Γιουβέντους. Ακόμα και όταν δεν ξεκινώ, το μυαλό μου είναι στην ομάδα, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να τους παρέχω στήριξη, με την τελική επιλογή να είναι στον προπονητή.

Εάν δεν μπορώ να βοηθήσω με τα γκολ μου, προσπαθώ να βοηθώ με άλλα πράγματα. Τώρα ανυπομονούμε να παίξουμε στα ημιτελικά, αν και αργούν να έρθουν αυτά τα ματς".

Υπενθυμίζεται πως οι αγώνες για τα ημιτελικά του Coppa Italia είναι διπλοί και θα λάβουν χώρα τον Απρίλιο, με την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι να αντιμετωπίζει την Λάτσιο και τον έτερο ημιτελικό να βρίσκει αντιμέτωπες τις Φιορεντίνα και Αταλάντα.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ