ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Υπέγραψε ο Φλορέντσι με τη μορφή δανεισμού από την Ρόμα

Ο Αντόνιο Φλορέντσι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας σε φιλική αναμέτρηση με την Τσεχία | 4 Ιουνίου 2021
Ο Αντόνιο Φλορέντσι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας σε φιλική αναμέτρηση με την Τσεχία | 4 Ιουνίου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Αντόνιο Φλορέντσι είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Μίλαν λίγο πριν από την έναρξη της Serie A, με τον Ιταλό διεθνή αμυντικό να περνάει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράφει στους ροσονέρι ως δανεικός από την Ρόμα.

Έναν μήνα και κάτι μετά τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης που κέρδισε με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας στο πλαίσιο του Euro 2020, ο Αντόνιο Φλορέντσι επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Μίλαν.

Οι ροσονέρι έδωσαν τα χέρια με την Ρόμα για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ, με τις δύο ομάδες να συμφωνούν επίσης ότι ο παίκτης θα παραμείνει στο Σαν Σίρο σε περίπτωση που η Μίλαν δώσει 4,5 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2022 για την αγορά του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο παίκτης χάρισε ένα ποσό της τάξης των 400.000 ευρώ στους Ρωμαίους (οφειλόμενα) ώστε να κλείσει το deal, ενώ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Παρασκευή και αναμένεται εντός της ημέρας (21/8) η ανακοίνωση της απόκτησής του από τη νέα του ομάδα.

Επέλεξε μάλιστα τη φανέλα με το Νο 25 και ο Στέφανο Πιόλι θα τον έχει άμεσα στη διάθεσή του, αρχής γενομένης από το ματς της πρεμιέρας της φετινής Serie A που βρίσκει την Μίλαν να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σαμπντόρια την ερχόμενη Δευτέρα (23/8).

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ