ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Τέλος η σεζόν για τον Μπενασέρ

Μίλαν: Τέλος η σεζόν για τον Μπενασέρ
@2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο τραυματισμός που υπέστη στο γόνατο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού του Champions League αποδείχτηκε σοβαρός για τον Ισμαέλ Μπενασέρ, με τον Αλγερινό μέσο να περνάει την πόρτα του χειρουργείου και να τίθεται νοκ-άουτ για τη φετινή σεζόν.

Ενός κακού μύρια έπονται, λέει η θυμόσοφη λαϊκή ρήση και στην περίπτωση της Μίλαν και των όσων "τραβάει" το τελευταίο 24ωρο ταιριάζει γάντι. Το βράδυ της Τετάρτης (10/5) γνώρισε οδυνηρή ήττα με 2-0 από την Ίντερ στον πρώτο ημιτελικό Champions League μεταξύ των δύο ομάδων και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στην προσπάθειά της να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της 10ης Ιουνίου ενώ το άσχημο για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι είναι πως έχασε ένα σημαντικό εργαλείο για τη συνέχεια.

Ο λόγος για τον Ισμαέλ Μπενασέρ, ο οποίος τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τους νερατζούρι και αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 18' (ο Μεσίας πήρε τη θέση του), με τον 25χρονο Αλγερινό μέσο να φεύγει από το γήπεδο με πατερίτσες και την Πέμπτη (11/5) να ενημερώνεται για το μέγεθος του τραυματισμού του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ουσιαστικά πρόκειται για μία σοβαρή ζημιά στο γόνατο (μετατραυματικός τραυματισμός χόνδρου στον πλάγιο μηριαίο κόνδυλο του δεξιού γόνατος, ήταν η ακριβή διάγνωση) που απαιτεί αρθροσκοπική χειρουργική επέμβαση, με τα μίντια στη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως η επέμβαση θα χρειαστεί να γίνει Παρασκευή ή Σάββατο και ότι ο χρόνος αποθεραπείας του θα είναι τουλάχιστον 2 με 3 μήνες.

Κάτι που θέτει τον Αλγερινό νοκ-άουτ από το φινάλε της σεζόν, που θα βρει την Μίλαν να διεκδικεί το τρόπαιο του Champions League αλλά και την είσοδο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, με την ελπίδα όλων να είναι πως θα είναι τουλάχιστον έτοιμος στην εκκίνηση της νέας σεζόν.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ