Μίλαν: Στην pole position για τον πάγκο ο Γκλάσνερ, μπήκε στην κούρσα και ο Αμορίμ

To κάστινγκ της Μίλαν για την εύρεση του νέου προπονητή συνεχίζεται, με τον Όλιβερ Γκλάσνερ να παραμένει η πρώτη επιλογή αλλά τον Ρούμπεν Αμορίμ να εμφανίζεται στο προσκήνιο.
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Μίλαν στο φινάλε της σεζόν πληρώνοντας ουσιαστικά το μάρμαρο για την αποτυχία της ομάδας του να βγει στο νέο Champions League (μετά από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Κάλιαρι στην τελευταία αγωνιστική) και ο διάδοχός του αναζητείται ακόμη.
Ο λόγος που το κάστινγκ δεν έχει ολοκληρωθεί είναι πως οι διοικούντες τον μιλανέζικο σύλλογο δεν έχουν καταλήξει ακόμη στον εκλεκτό, με τον Όλιβερ Γκλάσνερ να εξακολουθεί να βρίσκεται στην pole position και τους ροσονέρι να είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει, μαζί με τα μπόνους, 5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Ωστόσο ο 51χρονος Αυστριακός τεχνικός, ο οποίος προέρχεται από την εντυπωσιακή παρουσία του στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας (κατέκτησε FA Cup και Conference League σε δύο διαδοχικές σεζόν), δεν είναι ο μοναδικός που έχουν στη λίστα τους οι Ιταλού, με την Sportmediaset να αποκαλύπτει πως ήρθαν ήδη σε επαφές με τον Ρούμπεν Αμορίμ για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του.
Σημειώνεται πως ο Πορτογάλος παραμένει χωρίς ομάδα μετά από το διαζύγιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις αρχές του 2026 ωστόσο η συμφωνία του με τους Κόκκινους Διαβόλους έχει ισχύ για έναν χρόνο ακόμη, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να παραιτηθεί από το επικερδές συμβόλαιό του με τον αγγλικό σύλλογο ή να συμφωνήσει σε ένα πακέτο αποζημίωσης για να θέσει αυτόματα υποψηφιότητα για την τεχνική ηγεσία της Μίλαν.