ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με Μαχρέζ από την Σίτι

Μίλαν: Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με Μαχρέζ από την Σίτι
AP PHOTO/JON SUPER

Η Μίλαν σχεδιάζει δυναμικό μπάσιμο στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, με ρεπορτάζ από την Γαλλία και την Ιταλία να αναφέρουν πως ο Ριγιάντ Μαχρέζ βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των ροσονέρι ενόψει της νέας σεζόν.

Η Μίλαν δίνει μάχη με σώμα με σώμα με την Ίντερ για την κατάκτηση του πολυπόθητου σκουντέτο, που λείπει από τη συλλογή της από το 2011, αυτό όμως δεν εμποδίζει τους διοικούντες τον σύλλογο να κάνουν μεταγραφικά πλάνα.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, αυτά είναι άκρως μεγαλεπήβολα, με τους ροσονέρι να επιθυμούν να κάνουν το κόλπο γκρόσο στο φινάλε της σεζόν με την απόκτηση του Ριγιάντ Μαχρέζ.

Ο Αλγερινός διεθνής εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι που λήγει το καλοκαίρι του 2023, με τους ανθρώπους των ροσονέρι να εκτιμούν πως μπορούν με ένα ποσό της τάξης των 40 εκατομμυρίων ευρώ να δελεάσουν την πρωταθλήτρια Αγγλίας για να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του.

Σε περίπτωση φυσικά που προχωρήσει το deal, ο 31χρονος Αλγερινός αναμένεται να αποτελέσει βασική επιλογή του Στέφανο Πιόλι για την Μίλαν της σεζόν 2022-23, με τον Ιταλό προπονητή να χρησιμοποιεί τη φετινή σεζόν στη συγκεκριμένη θέση τους Σαλεμάκερς και Μεσίας.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ