ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Προς παραμονή ο Μαλντίνι

Ο Πάολο Μαλντίνι παρακολουθεί αγώνα πρωταθλήματος στο Σαν Σίρο μεταξύ της Μίλαν και της Ουντινέζε | 3 Μαρτίου 2021
Ο Πάολο Μαλντίνι παρακολουθεί αγώνα πρωταθλήματος στο Σαν Σίρο μεταξύ της Μίλαν και της Ουντινέζε | 3 Μαρτίου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο διευθυντής της RedBird που εξαγόρασε τη Μίλαν, Τζέρι Καρντινάλε, στην πρώτη συνέντευξή του ως επικεφαλής του συλλόγου υποστήριξε ότι ο Πάολο Μαλντίνι θα παραμείνει στο σύλλογο.

Η συμφωνία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μίλαν στη RedBird επετεύχθη και το βασικό ερώτημα που αναζητούσε απάντηση ήταν αν θα παραμείνει και ένας από τους αρχιτέκτονες της επιτυχίας των τελευταίων ετών του συλλόγου. Πάολο Μαλντίνι.

Το συμβόλαιο του τεχνικού διευθυντή των "ροσονέρι" λήγει στις 30 Ιουνίου και είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να αποχωρήσει, αφού μέχρι στιγμής δεν γνώριζε τις προθέσεις των νέο ιδιοκτητών. Εξάλλου, μέχρι πρότινος η Μίλαν συνομιλούσε με άλλη εταιρία για την πώληση των μετοχών.

Ο ιδρυτής και επικεφαλής της αμερικανικής επενδυτικής φίρμας, Τζέρι Καρντινάλε, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία των πρωταθλητών Ιταλίας και ένα από τα πρώτα πράγματα που επεσήμανε ήταν ότι ήταν "θετικός" ώστε ο θρύλος του συλλόγου να παραμείνει στο πόστο του.

Από εκεί και πέρα, ο Αμερικανός επιχειρηματίας με ιταλικές ρίζες απολογήθηκε επειδή δεν μπορεί να μιλήσει τη γλώσσα των προγόνων του, αν και υποσχέθηκε ότι θα κάνει μαθήματα. "Μισώ την ήττα, θέλω να κερδίσω", ήταν από τα πρώτα λόγια του.

"Έχω ζήσει το World Series (σ.σ. τελικός μπέιζμπολ), Super Bowl, το NBA, αλλά τίποτα δεν μου έδωσε τη χαρά που αισθάνθηκα τη μέρα της φιέστας. Ελπίζω ότι μπορούμε να το ζήσουμε ξανά για πολλές φορές με τους φιλάθλους μας", δήλωσε ο Καρντινάλε, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος των πρώην ιδιοκτητών στην παρέλαση της ομάδας στο Μιλάνο για την κατάκτηση του φετινού σκουντέτο.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ