ΙΤΑΛΙΑ

Μίλαν: Πληρώνει 40 εκατομμύρια στην Μπολόνια και ξεκινά διαπραγματεύσεις με τον Τζόσουα Ζίρκζεϊ

Bologna's Joshua Zirkzee celebrates after scoring the second goal against Roma during the Italian Serie A soccer match between Roma and Bologna at Rome's Olympic Stadium, Monday, April 22, 2024. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Ο Τζόσουα Ζίρκζεϊ. © 2024 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η Μίλαν αποφάσισε να προχωρήσει μία μεγάλη μεταγραφή και θα επιχειρήσει να αποκτήσει τον Τζόσουα Ζίρκζεϊ από την Μπολόνια καταβάλλοντας 40 εκατομμύρια, το ποσό δηλαδή που αντιστοιχεί στην ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή.

Η Μίλαν θέλει να ενισχυθεί σημαντικά στην επίθεση και η περίπτωση του Τζόσουα Ζίρκζεϊ της Μπολόνια έχει πείσει τους "Ροσονέρι" να πληρώσουν την ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή ύψους 40 εκατομμυρίων.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα έχουν ξεκινήσει και δίνεται έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια για το συμβόλαιο του σε αυτό το κρίσιμο σημείο της υπόθεσης. Βοηθητικό για τους Μίλανέζους είναι το γεγονός πως ο Ολλανδός επιθυμεί να παραμείνει στην Ιταλία και επομένως η προοπτική της Μίλαν δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Την φετινή σεζόν ο 22χρονος επιθετικός ήταν πολύ συνεπής στο σκοράρισμα πετυχαίνοντας 12 τέρματα σε 37 συμμετοχές, ενώ παράλληλα μοίρασε 7 ασίστ βοηθώντας με αυτό τον τρόπο της ομάδα του να κάνει την έκπληξη και να τερματίσει στην 5η θέση με προπονητή τον Τιάγκο Μότα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΙΛΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ