ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν: Οι οπαδοί κατηγορούν τους παίκτες για τον αποκλεισμό και όχι τη διαιτησία

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η διοίκηση της Μίλαν σήκωσε το γάντι για τη διαιτησία μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, όμως οι τιφόζι των "ροσονέρι" δεν έχουν την ίδια άποψη και "έδειξαν" άλλον... ένοχο για το πατατράκ.

Ο Ολυμπιακός έκανε την απόλυτη υπέρβαση. Έβαλε τρία γκολ στην Μίλαν των 7 Champions League, τη νίκησε με δύο γκολ διαφορά, πήρε την πρόκριση στους "32" του Europa League και έστειλε τους Ιταλούς... σπίτι τους για να παρακολουθούν από την τηλεόραση της συνέχεια της φετινής βερσιόν της διοργάνωσης.

Από την πλευρά τους, οι -ζαλισμένοι από τον οδυνηρό αποκλεισμό- Ιταλοί έστρεψαν τα βέλη τους προς τη διαιτησία, με τις δηλώσεις του Λεονάρντο να είναι οι πιο χαρακτηριστικές, μιας που ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν έκανε λόγο για πέναλτι-εφεύρεση υπέρ του Ολυμπιακού και διαμαρτυρήθηκε ακόμα και για σειρήνα που χρησιμοποιούσαν οι οπαδοί των Πειραιωτών όταν έκαναν επίθεση οι "ροσονέρι".

Στο ίδιος μήκος κύματος ήταν και μεγάλη μερίδα των ιταλικών ΜΜΕ, ωστόσο οι φίλοι της Μίλαν έχουν άλλη άποψη και δεν συμμερίζονται τις δυνατές κραυγές για τον διαιτητή. Αυτό τουλάχιστον καταδεικνύουν τα αποτελεσμάτα δύο γκάλοπ που διενεργήθηκαν από την Gazzetta dello Sport και την Sportmediaset.

"H Μίλαν έμεινε εκτός Europa League; Ποιος έχει την ευθύνη για την μαύρη βραδιά στην Αθήνα;", ήταν το ερώτημα που έθεσε η Gazzetta dello Sport, με τον Γάλλο διαιτητή Μπαστιέν να συγκεντρώνει τις λιγότερες... προτιμήσεις με ποσοστό 12,1%.

Μίλαν: Οι οπαδοί κατηγορούν τους παίκτες για τον αποκλεισμό και όχι τη διαιτησία

Σύμφωνα με το κοινό, η μεγάλη ευθύνη βαραίνει τους παίκτες των "ροσονέρι" που είχαν... αυτοδυναμία με 67% ενώ ο Τζενάρο Γκατούζο ήρθε στη δεύτερη θέση με ποσοστό ευθύνης 20,9%!

Μην νομίζει όμως κανείς πως ο "Ρίνγκιο" έχει σίγουρη τη θέση του στον πάγκο της Μίλαν. Δεν είναι μόνο τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα όπου ο άλλοτε παίκτης της Μίλαν δέχεται έντονη κριτική, όπως και ο Ιγκουαϊν, αλλά και το γκάλοπ της Sportmediaset που τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

"Πρέπει να τεθεί ξανά θέμα προπονητή στην Μίλαν;", ήταν το σχετικό ερώτημα, με το 57% όσων ψήφισαν να απαντάει καταφατικά ("Ναι, δεν είναι ο κατάλληλος") και το 43% να τον... απαλλάσσει ("Όχι, δεν έχει ευθύνες").

Μίλαν: Οι οπαδοί κατηγορούν τους παίκτες για τον αποκλεισμό και όχι τη διαιτησία

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ