ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Οπέντα έγινε ο Νο1 στόχος για την επίθεση

Μίλαν: Ο Οπέντα έγινε ο Νο1 στόχος για την επίθεση
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ LIGUE 1 ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Λοΐς Οπέντα έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις με τη φανέλα της Λανς στη φετινή Ligue 1 και οι άνθρωποι της Μίλαν θεωρούν πως είναι ο ιδανικός για να ηγηθεί της επίθεσής τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Με τον Ολιβιέ Ζιρού να βρίσκεται στη δύση της ποδοσφαιρικής καριέρας του, τον Ντιβόκ Οριγκί να μην βοηθήσει πολύ μετά από τη μετακίνησή από την Λίβερπουλ και τον Ραφαέλ Λεάο να είναι το μεγάλο όνομα στην επίθεση αλλά να είναι ταυτόχρονα περιζήτητος, η Μίλαν προσέχει για να... έχει και αναζητάει από τώρα έναν παίκτη που θα την ενισχύσει σημαντικά στη γραμμή κρούσης της.

Σύμφωνα μάλιστα με την "Gazzetta dello Sport", ο στόχος εντοπίστηκε και ακούει στο όνομα Λοΐς Οπέντα, με τον 23χρονο Βέλγο επιθετικό να έχει "βγάλει μάτια" τη φετινή σεζόν στην Ligue 1 μετρώντας 19 γκολ με τη φανέλα της Λανς, τα οποία δείχνουν να είναι καθοριστικά για να στείλουν τους λανσουά στο νέο Champions League.

"Υπάρχει θαυμασμός για τον Οπέντα γιατί είναι 23 ετών, ταχύς, με καλές κινήσεις και τελείωμα φάσεων. Το 2021-22 πέτυχε 19 γκολ με την Φίτεσε και φέτος έχει μέχρι στιγμής τον ίδιο αριθμό γκολ με την Λανς.

Μίλαν: Ο Οπέντα έγινε ο Νο1 στόχος για την επίθεση
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GAZZETTA DELLO SPORT

Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ", αναφέρει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της Ιταλίας, μέσω σημερινού δημοσιεύματος, στο οποίο τονίζεται πάντως ότι στα υπόψη των ροσονέρι βρίσκεται και ο Αυστριακός φορ, Μάρκο Αρναούτοβιτς.

Επιλέον στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρεται πως οι όποιες εξελίξεις θα τρέχουν μετά την ολοκλήρωση της φετινής Serie A, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από τη διοργάνωση στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα του Μιλάνου τη νέα σεζόν (4η αυτή τη στιγμή, με +3 έναντι της 5ης Αταλάντα).

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ