ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Οκαφόρ είναι ο εκλεκτός του Πιόλι για παρτενέρ του Ζιρού στην επίθεση

Ο Νοά Οκαφόρ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ζάλτσμπουργκ απέναντι στην Βόλφσμπουργκ για το Champions League | 20 Οκτωβρίου 2021
Ο Νοά Οκαφόρ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ζάλτσμπουργκ απέναντι στην Βόλφσμπουργκ για το Champions League | 20 Οκτωβρίου 2021 @2021 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η Μίλαν βρήκε τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ολιβιέ Ζιρού στην γραμμή κρούσης τη νέα σεζόν, με τους ροσονέρι να έρχονται σε συμφωνία με την Ζάλτσμπουργκ για να κάνουν δικό τους με κανονική αγορά τον Νοά Οκαφόρ.

Ο Νοά Οκαφόρ έκανε τα πρώτα του βήματα σε επαγγελματικό επίπεδο με τη φανέλα της Βασιλείας, το 2020 άνοιξε τα φτερά του για να μετακομίζει στην Ζάλτσμπουργκ και πλέον προετοιμάζεται για ποδοσφαιρική... απογείωση με την Μίλαν.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία, οι ροσονέρι έκαναν κίνηση-ματ και ήρθαν σε συμφωνία με την Ζάλτσμπουργκ για την αγορά του 23χρονου διεθνούς Ελβετού επιθετικού (έληγε το 2024 το συμβόλαιό του με τους Αυστριακούς), ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Στέφανο Πιόλι και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Το κόστος του deal υπολογίζεται στα 13-15 εκατομμύρια ευρώ και ο Οκαφόρ, ο οποίος αναμένεται άμεσα στο Μιλάνο για να περάσει το Σάββατο από ιατρικές εξετάσεις, αναμένεται να λαμβάνει 2 με 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Σημειώνεται πως στα τρία χρόνια παρουσίας του με την Ζάλτσμπουργκ, ο πολιτογραφημένος Ελβετός (γεννημένος στην Νιγηρία) είχε απολογισμό 34 γκολ και 23 ασίστ σε 110 ματς ενώ την περασμένη σεζόν μέτρησε 10 γκολ συνολικά, εκ των οποίων τα 3 στο Champions League και μάλιστα το ένα απέναντι στην Μίλαν.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ