ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Μοράτα έγινε Νο 1 στόχος των ροσονέρι για την επίθεσή τους

Μίλαν: Ο Μοράτα έγινε Νο 1 στόχος των ροσονέρι για την επίθεσή τους
@2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Το συμβόλαιο του Άλβαρο Μοράτα με την Ατλέτικο λήγει το 2024 και αυτό έχει σημάνει... συναγερμό στην Μίλαν, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει πως ο Ισπανός φορ είναι ο υπαριθμόν 1 στόχος των ροσονέρι για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης τους.

Ο Άλβαρο Μοράτα έχει συνδέσει το όνομά του στην Ιταλία με την Γιουβέντους και ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία να βρεθεί ξανά κάποια στιγμή στο Τορίνο και να αγωνιστεί για τους μπιανκονέρι, δεν αποκλείεται όμως να τον δούμε τη νέα σεζόν στην Serie A με φανέλα ανταγωνιστικής ομάδας ως προς την βέκια σινιόρα.

Με δεδομένο πως το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο λήγει το καλοκαίρι του 2024 και δεν έχει φέτος μεγάλο χρόνο συμμετοχής, μετά και την έλευση του Μέμφις Ντεπάι, είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μαδρίτη, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως η Μίλαν καιροφυλακτεί.

Οι ροσονέρι αναζητούν απελπισμένα έναν παίκτη για να πλαισιώσει τον Ζιρού στη γραμμή κρούσης τους, από τη στιγμή που ο Οριγκί δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενο και ο Λεάο αγωνίζεται φέτος κάτω από τα υψηλά στάνταρντς του, με το δημοσίευμα να υπογραμμίζει πως ο Μοράτα ανταποκρίνεται στο "πακέτο" του φορ που επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του ο Στέφανο Πιόλι.

Το ίδιο μέσο αναφέρει μάλιστα πως σε περίπτωση που γίνει το deal, αυτό θα γίνει μέσα σε ένα νορμάλ οικονομικό πλαίσιο μεταξύ 15 και 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης (παντρεμένος με την Ιταλίδα, Αλίτσε Καμπέλο) έχει ένα κασέ που μπορεί να καλύψει η ομάδα του Μιλάνου και το οποίο ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ