ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Μαλντίνι επιβεβαίωσε την απόκτηση του Ζιρού

Ο Ολιβιέ Ζιρού με τη φανέλα της Γαλλίας σε ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 κόντρα στην Ουκρανία | 24 Μαρτίου 2021
Ο Ολιβιέ Ζιρού με τη φανέλα της Γαλλίας σε ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 κόντρα στην Ουκρανία | 24 Μαρτίου 2021 @ 2021 THIBAULT CAMUS/AP IMAGES

Την επικείμενη συμφωνία της Μίλαν με την Τσέλσι προκειμένου να μετακομίσει στο Σαν Σίρο ο Ολιβιέ Ζιρού, προανήγγειλε με δηλώσεις του ο Πάολο Μαλντίνι..

Η Τσέλσι είχε σπεύσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ολιβιέ Ζιρού αμέσως μετά το φινάλε του τελικού του Champions League παγώνοντας τους φίλους της Μίλαν, καθώς η ομάδα τους διαπραγματευόταν εκείνη την περίοδο με τον παίκτη, ωστόσο όλα δείχνουν πως το deal για τη μετακόμιση του Γάλλου διεθνούς φορ στο Μιλάνο είναι πλέον έτοιμο να ολοκληρωθεί.

Αυτό τουλάχιστον ομολόγησε ο εκ των ισχυρών ανδρών της διοίκησης της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, με τον θρυλικό παλαίμαχο μπακ του συλλόγου να δηλώνει στο περιθώριο της κλήρωσης της νέας Serie A:

"Αναμένουμε να έρθει την Πέμπτη. Ο Ολιβιέ Ζιρού είναι ένας πρωταθλητής, δεν έχει κάνει μόνο σπουδαία πράγματα με την εθνική Γαλλίας αλλά και με την Τσέλσι, με την οποία έχει κατακτήσει το Champions League.

Έχουμε μία νεανική ομάδα και έχουμε ανάγκη από παίκτες με τέτοια εμπειρία", τόνισε ο Μαλντίνι, για να προσθέσει με χιούμορ: "Μαζί με τον Ιμπραχίμοβιτς θα έχουμε ένα νεαρό δίδυμο επιθετικών".

Ο Μαλντίνι υπογράμμισε επίσης ότι ενδεχομένως να προστεθεί στο ρόστερ και ένας νεαρός φορ ενώ θέλησε επίσης να καθησυχάσει τους φίλους των ροσονέρι αναφορικά με τον Φρανκ Κεσιέ, τονίζοντας πως η διοίκηση δουλεύει για την ανανέωση του συμβολαίου του.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ