ΜΙΛΑΝ

Πιόλι: "Ο Λεάο έχει καλές ελπίδες να προλάβει την ρεβάνς με την Ίντερ"

Πιόλι: "Ο Λεάο έχει καλές ελπίδες να προλάβει την ρεβάνς με την Ίντερ"
@2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Στέφανο Πιόλι αποκάλυψε πως η Μίλαν θα έχει αρκετούς απόντες στο ματς πρωταθλήματος με την Σπέτσια αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Ραφαέλ Λεάο θα είναι έτοιμος για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League με την Ίντερ.

Η Μίλαν γνώρισε οδυνηρή ήττα με 2-0 από την Ίντερ στον πρώτο ημιτελικό Champions League και βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση όσον αφορά στην προσπάθειά της να βρεθεί στον μεγάλο τελικό της 10ης Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί πλέον τους φίλους της ενόψει της ρεβάνς είναι ο... Ραφαέλ Λεάο.

Ο λόγος για τον μεγάλο απόντα από το πρώτο ματς με τη συμπολίτισσα με φόντο τον τελικό, με τον Πορτογάλο να μην μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και τους συμπαίκτες του να υστερούν σε ταχύτητα και φαντασία στην επίθεση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ενόψει πάντως του δεύτερου αγώνα, τα τελευταία μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, με τον Στέφανο Πιόλι να παραδέχεται μεν πως η ομάδα του θα έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών στο κρίσιμο εκτός έδρας με την Σπέτσια αλλά να αποκαλύπτει πως έχει αρκετές πιθανότητες να είναι έτοιμος την ερχόμενη Τρίτη (16/05) ο Πορτογάλος διεθνής στράικερ.

"Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα, όπως το γεγονός ότι ο Ράφα δεν θα είνα διαθέσιμος το Σάββατο, όμως υπάρχουν καλές πιθανότητες να προπονηθεί την Κυριακή και να είναι εντάξει για την Τρίτη.

Οι Ζλάταν και Φλορέντσι θα είναι επίσης εκτός, ενώ δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας και τους Κρούνιτς και Μεσίας που είχαν και αυτοί τραυματισμούς", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Πιόλι, για να προσθέσει αναφορικά με το -κρίσιμο για τη μάχη της τετράδας- ματς με την Σπέτσια:

"Υπάρχει η υποχρέωση νίκης στο παιχνίδι, τόσο για τη θέση μας στη βαθμολογία όσο και για την προετοιμασία μας για τον αγώνα ρεβάνς με την Ίντερ στο Champions League.

Από εδώ και πέρα όμως θα παίζουμε με το μυαλό και την καρδιά μας. Θα είναι επίσης σημαντικό παιχνίδι για την Σπέτσια αφού για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν θα δώσουν αγώνα έχοντας πέσει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ