ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Ιμπραχίμοβιτς γιόρτασε πρόωρα τα 40α γενέθλιά του με τούρτα 22 κιλών και 500 φράουλες

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League © 2021 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς γιόρτασε δύο ημέρες νωρίτερα τα 40α γενέθλιά του και είχε καλεσμένους στο Μιλανέλο τους συμπαίκτες του στην Μίλαν, με τον σύλλογο να του προσφέρει μία τούρτα 22 κιλών με ένα ξεχωριστό μήνυμα πάνω σε αυτήν.

Η ερχόμενη Κυριακή (3/10) είναι μία ξεχωριστή ημέρα για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς καθώς συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής και θα μπει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του, ωστόσο με την Μίλαν να αγωνίζεται στην έδρα της Αταλάντα για την 7η αγωνιστική της Serie A (21:45, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE SPORT24) ο Σουηδός φρόντισε να κάνει το πάρτι του δύο ημέρες νωρίτερα για να μην "αποσπάσει"τους συμπαίκτες του.

Όπως αποκάλυψαν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Σουηδός σούπερ σταρ κάλεσε άπαντες στο Μιλανέλο την Παρασκευή για τα γενέθλιά του, με την επίσημη Μίλαν να του προσφέρει μία ονειρεμένη σοκολατένια τούρτα βάρους 22 κιλών, χωρίς κεριά πάνω σε αυτήν αλλά με το μήνυμα "Always IZ" (Πάντα Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς).

Πέρα από την τούρτα, το μενού στη σπέσιαλ γιορτή του "Ίμπρα" περιελάμβανε και φρούτα, και συγκεκριμένα 500 φράουλες, με την Corriere della Sera να υποστηρίζει σε δημοσίευμά της πως στα 40 του πλέον, ο Σουηδός έχει κατασταλάξει για το τι θέλει στη δύση της καριέρας του.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, η επιθυμία του Ιμπραχίμοβιτς είναι να ανανεώσει για έναν ακόμα χρόνο με την Μίλαν ώστε να πάρει μέρος στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, ενώ για τη συνέχεια οραματίζεται ένα μέλλον που θα τον βρει σε διοικητική θέση στο σύλλογο.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ