ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Ίμπραχίμοβιτς επέστρεψε με... θεϊκό ποστάρισμα

Μίλαν: Ο Ίμπραχίμοβιτς επέστρεψε με... θεϊκό ποστάρισμα
SPADA/LAPRESSE VIA AP

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επέστρεψε στο Μιλάνο και έκανε εκ νέου αισθητή την παρουσία του μέσω εντυπωσιακού μηνύματός του στο Instagram.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θέλησε να βάλει στην μπρίζα τους θαυμαστές του αλλά και τους οπαδούς της Μίλαν καθώς το πρωί της Πέμπτης ανέβασε ένα μήνυμα στο Instagram με το εξής περιεχόμένο: "Το πάθος μου, η δουλειά μου. Να το θυμάστε αυτό".

Αρκετοί προσπάθησαν να αποκρυπογραφήσουν το μήνυμά του, με τον Σουηδό να επιστρέφει πάντως λίγες ώρες αργότερα και να "χτυπάει" αυτή τη φορά με άλλο μήνυμα, ακόμα πιο εντυπωσιακό.

"Ο Θεός επέστρεψε. Και σας παρακολουθεί με ψηλά", σχολίασε ο "Ίμπρα", συνοδεύοντας την ανάρτηση με φωτογραφία από τη θέα που απολαμβάνει από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην περιοχή Γκαριμπάλντι στο Μιλάνο.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑ;

Την ίδια ώρα, η "Gazzetta dello Sport" υποστηρίζει πως ο Ιμπραχίμοβιτς έχει κάνει ήδη δύο τεστ, ένα στην Σουηδία και ένα στην Ιταλία, όπου και τα δύο βγήκαν αρνητικά, κάτι που σημαίνει πως η Μίλαν σκέφτεται σοβαρά να διακόψει την καραντίνα του και να τον καλέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ