ΜΙΛΑΝ

Ιμπραχίμοβιτς: "Στον κόσμο μου δεν υπάρχει θέση για ρατσισμό"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Ίντερ για το Coppa Italia
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Ίντερ για το Coppa Italia Ⓒ 2021 SPADA/LAPRESSE VIA A

O Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς διέψευσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως επιτέθηκε ρατσιστικά στον Ρομελού Λουκακού στο ντέρμπι Κυπέλλου της Μίλαν με την Ίντερ, ωστόσο άφησε και σπόντα για την αξία του σε σύγκριση με άλλους παίκτες.

Αν και τα πράγματα άρχισαν πολύ καλά για αμφότερους το βράδυ της Τρίτης, στο φινάλε πήγαν όλα στραβά για την Μίλαν και τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Οι ροσονέρι είδαν την Ίντερ να κάνει ανατροπή (2-1) και να παίρνει εκείνη το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Coppa Italia όπου θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους μετά από τη μεταξύ τους μάχη στο Μιλάνο ενώ ο σκόρερ του τέρματος των διαβόλων, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 59' και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες τη στιγμή που είχε προβάδισμα στο σκορ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και για ένα άλλο γεγονός, του έντονου φραστικού επεισοδίου που είχε με τον Ρομελού Λουκακού λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (εκεί δέχτηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα για να ακολουθήσει η δεύτερη για φάουλ στον Κολάροφ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα), με τον Σουηδό να φέρεται να έχει αποκαλέσει μεταξύ άλλων "μικρό γάιδαρο" τον φορ της Ίντερ.

Μία ημέρα μετά, ο "Ίμπρα" θεώρησε πως έπρεπε να αποκαταστήσει το όνομά του μετά από σειρά κατηγοριών που δέχτηκε (είχε ζητήσει συγγνώμη και στα αποδυτήρια μετά το ματς), με τον 39χρονο στράικερ να ξεκαθαρίζει πως τα όσα είπε στον Λουκακού την ώρα της κοκκορομαχίας τους δεν είχαν να κάνουν σε καμία περίπτωση με ρατσιστικά σχόλια.

"Στον κόσμο του ΖΛΑΤΑΝ δεν υπάρχει θέση για ΡΑΤΣΙΣΜΟ. Ανήκουμε όλοι στην ίδια ράτσα - είμαστε όλοι ίσοι!! Είμαστε όλοι παίκτες, κάποιοι καλύτεροι από κάποιους άλλους", σχολίασε ο Ιμπραχίμοβιτς, δημοσιεύοντας ταυτόχρονα και ένα video που είχε ανεβάσει παλαιότερα στον λογαριασμό του στο Instagram, με ένα λευκό και ένα μαύρο αγόρι να τρέχουν το ένα προς το άλλο και αγκαλιάζονται.

ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Spada/LaPresse via AP

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ