Μίλαν: Ο Αλέγκρι θέλει τον Ντέιβιντ για να αντικαταστήσει τον Χιμένες στην επίθεση των ροσονέρι

Ο Μάσιμο Αλέγκρι θέλει να ενισχύσει την Μίλαν στη γραμμή κρούσης για να την κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστική στη συνέχεια της σεζόν, με την Tuttosport να αποκαλύπτει πως ο έμπειρος τεχνικός επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό των ροσονέρι τον Τζόναθαν Ντέιβιντ για να πάρει τη θέση του Σαντιάγο Χιμένες.
Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ αποκτήθηκε το περαμένο καλοκαίρι από την Γιουβέντους υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2030 όμως ο συνωστισμός στην επίθεση της βέκια σινιόρα (Βλάχοβιτς, Οπέντα) δεν του επιτρέπουν μέχρι στιγμής να βρει ικανοποιητικό χρόνο συμμεοχής, εξού και ο απολογισμός του ενός γκολ σε 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
Ωστόσο, δεν αποκλείεται σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Καναδός φορ να βρει νέο ποδοσφαιρικό σπίτι με θεωρητικά καλύτερες συνθήκες, με την Tuttosport να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο 25χρονος στράικερ βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του Μάσιμο Αλέγκρι για την επίθεση της Μίλαν.
Σύμφωνα με το τορινέζικο μέσο, η Μίλαν εξετάζει την περίπτωση του -παραγκωνισμένου στην Γιουβέντους- Ντέιβιντ για να αντικαταστήσει τον Σαντιάγο Χιμένες, από τη στιγμή που ο Μάσιμο Αλέγκρι δεν είναι ικανοποιημένος ούτε από τον Μεξικανό επιθετικό ούτε από τον Κρίστοφερ Ενκουνκού.
“Ο Ντέιβιντ θα ταίριαζε απόλυτα στα κριτήρια που θέτει ο Μάσιμο Αλέγκρι αλλα για να ολοκληρωθεί μία συμφωνία Μίλαν – Γιουβέντους για την απόκτησή του, πρέπει πρώτα να πουληθεί ο Χιμένες”, αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ.