ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Νοκ-άουτ για τουλάχιστον έξι μήνες ο Μπενασέρ

Μίλαν: Νοκ-άουτ για τουλάχιστον έξι μήνες ο Μπενασέρ
@2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Χωρίς τον Ισμαέλ Μπενασέρ θα αναγκαστεί να πορευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα η Μίλαν, με τον Αλγερινό διεθνή μέσο να χειρουργείται στο δεξί γόνατο και την επιστροφή του στα γήπεδα να μην αναμένεται πριν τη συμπλήρωση ενός εξαμήνου.

Ο Ισμαέλ Μπενασέρ ήταν ο μεγάλος άτυχος της Μίλαν στον πρώτο ημιτελικό του Champions League απέναντι στην Ίντερ αφού τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μόλις στο 18' έδωσε τη θέση του στον Μεσίας.

Η πρώτη διάγνωση έκανε λόγο για πρόβλημα στο δεξί γόνατο που θα τον υποχρέωνε να μείνει για τουλάχιστον 3 μήνες εκτός δράσης, ωστόσο αποδείχτηκε λίγα 24ωρα αργότερα πως το μέγεθος του προβλήματός του είναι πολύ μεγαλύτερο.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Μίλαν, ο παίκτης υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος και ο χρόνος που θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του εκτιμάται πως θα είναι ένα διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα τους πρώτους τρεις μήνες της νέας σεζόν, με τους ροσονέρι να έχουν πάντως να θυμούνται την περίπτωση του Τζάκομο Μποναβεντούρα που είχε αντίστοιχο τραυματισμό το 2018, ο οποίος τον κράτησε στα πιτ για οκτώ μήνες.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ