ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Νοκ-άουτ για 10 ημέρες ο Ιμπραχίμοβιτς, χάνει τη ρεβάνς με την Ίντερ για τους 4 του Κυπέλλου

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Μπολόνια | 4 Απριλίου 2022
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Μπολόνια | 4 Απριλίου 2022 @2022 ANTONIO CALLANI/AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και το γεγονός αυτό θα το κρατήσει για άλλες 10 ημέρες εκτός δράσης, με αποτέλεσμα να χάσει τρία ματς μεταξύ των οποίων τον δεύτερο ημιτελικό του Coppa Italia με την Ίντερ.

Χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα αναγκαστεί να καταστρώσει τα αγωνιστικά πλάνα του ο Στέφανο Πιόλι ενόψει των τριών -κρίσιμων- αγώνων που ακολουθούν για την Μίλαν.

Ο Σουηδός επιθετικός εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο κα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ θα μείνει για άλλες 10 ημέρες εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει πως δεν υπολογίζει για τα ματς πρωταθλήματος με Τζένοα (15/4) και Λάτσιο (24/4) αλλά και τον δεύτερο ημιτελικό του Coppa Italia με την Ίντερ (19/4, λευκή ισοπαλία το πρώτο ματς).

Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί κάποιο νέο πρόβλημα αναφορικά με την υγεία του, η επιστροφή του "Ίμπρα" στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να γίνει στο ματς πρωταθλήματος με την Φιορεντίνα στο Σαν Σίρο, την πρώτη ημέρα του Μαΐου.

Αντίθετα, ευχάριστα είναι τα νέα για τους Άντε Ρέμπιτς και Σάμου Καστιγέχο που είχαν απουσιάσει από το ματς με την Τορίνο, αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (12/4).

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ