ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Δίνει Καστιγέχο στη Μαρσέιγ για να πάρει Τοβέν

Ο Φλοριάν Τοβέν πανηγυρίζει γκολ του με την Μαρσέιγ απέναντι στην Σεντ Ετιέν για την Ligue 1
Ο Φλοριάν Τοβέν πανηγυρίζει γκολ του με την Μαρσέιγ απέναντι στην Σεντ Ετιέν για την Ligue 1 AP PHOTO/DANIEL COLE

Η Μίλαν θέλει τον Φλοριάν Τοβεν τον Ιανουάριο, η Μαρσέιγ αντιστέκεται και η ιταλική ομάδα προτείνει στη γαλλική τον Σάμου Καστιγέχο ως αντάλλαγμα.

Ο Φλοριάν Τοβέν της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, Μαρσέιγ, είναι ο πρώτος στόχος της Μίλαν.

Ο 27χρονος Γάλλος εξτρέμ απάντησε αρνητικά στη γαλλική ομάδα για επέκταση συνεργασίας - η τρέχουσα εκπνέει τον Ιούνιο του 2021 - ωστόσο οι ροσονέρι δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι (που θα μπορούν να τον αποκτήσουν ελεύθερο) και σύμφωνα με την Corriere dello Sport τον θέλουν από τον Ιανουάριο.

Καθώς οι phoceens αντιστέκτονται σε τέτοιο ενδεχόμενο, η Μίλαν προτείνει τον Σάμου Καστιγέχο ως αντάλλαγμα.

Ο 25χρονος Ισπανός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Στέφανο Πιόλι, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι αρέσει και στον προπονητή της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Calciomercato η Σεβίλλη έχει δείξει ενδιαφέρον για τον επαναπατρισμό του, προτείνοντας ωστόσο ως φόρμουλα το δανεισμό.

Η Μίλαν προσπαθεί να υπερκεράσει τα εμπόδια που βάζει η Μαρσέιγ ακόμη και με έμψυχα ανταλλάγματα. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Τοβέν τον Ιανουάριο, θα περιμένει το καλοκαίρι να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ