ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντρέικ αποκτούν μερίδιο μετοχών στους ροσονέρι

Οι παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσε ο Ζιρού
Οι παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσε ο Ζιρού @ 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Μαζί με την RedBird Capital μερίδιο μετοχών στη Μίλαν θα αποκτήσουν και οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντρέικ ως μέτοχοι της εταιρείας Main Street Advisors.

Η Μίλαν περνάει σε νέα εποχή, καθώς η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία των ροσονέρι (RedBird Capital) αναμένεται να ανακοινώσει ότι μαζί της θα επενδύσουν και άλλες δύο εταιρείες στην ομάδα, όπως αναφέρουν οι Financial Times σε σημερινό (30/08) δημοσίευμά τους.

Η μια εταιρεία που θα ενισχύσει οικονομικά τους ροσονέρι είναι η Yankee Global Enterprises, ιδιοκτήτρια εταιρεία των Νιου Γιορκ Γιάνκις, της πιο επιτυχημένης ομάδας μπέιζμπολ στην Αμερική, η οποία κατέχει το 20% της Νιου Γιορκ Σίτι, μαζί με το City Football Group. Η δεύτερη είναι η επενδυτική εταιρεία Main Street Advisors, η οποία εδρεύει στο Λος Άντζελες.

Ανάμεσα στους επενδυτές της Main Street Advisors είναι και ο αστέρας του NBA ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο δημοφιλής ράπερ Ντρέικ. Το συγκεκριμένο deal έγινε με πρωτοβουλία του ιδρυτή της ReBird Capital, Τζέρι Καρντινάλε, ο οποίος στο παρελθόν είχε "εμπλακεί" στους Νιο Γιορκ Γιάνκις, ως υψηλόβαθμο στέλεχος (τότε) της Goldman Sachs. Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν θα μείνει μόνο σε αυτό το επίπεδο, καθώς αναμένεται να ακολουθήσουν κοινές δράσεις μεταξύ Μίλαν και Νιου Γιορκ Γιάνκις.

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ