ΜΙΛΑΝ

Μίλαν και Ιμπραχίμοβιτς είναι σε συζητήσεις για τρίτη πράξη συνεργασίας

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο τελευταίο του παιχνίδι με την Μίλαν απέναντι στην Βερόνα | 4 Ιουνίου 2023
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο τελευταίο του παιχνίδι με την Μίλαν απέναντι στην Βερόνα | 4 Ιουνίου 2023 @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Μίλαν είναι σε συζητήσεις με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς προκειμένου ο Σουηδός πρώην επιθετικός να αναλάβει πόστο στην ομάδα και να "εργαστεί" για τρίτη φορά στους ροσονέρι.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποφάσισε την περσινή σεζόν να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, φορώντας για τελευταία φορά τη φανέλα της Μίλαν.

Ο Σουηδός πρώην ποδοσφαιριστής παραμένει κοντά στους ροσονέρι, καθώς έχει ισχυρούς δεσμούς, ενώ ο γιος του αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής του κλαμπ.

Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Τζέρι Καρντινάλε, εκτιμάει αρκετά τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και γι' αυτό το λόγο θέλει να τον επαναφέρει στην ομάδα, όχι φυσικά με τον ρόλο του ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρει δημοσίευμα του calciomercato, με τις πρώτες συζητήσεις να είναι σε καλό κλίμα.

Ο "Ιμπρακατάμπρα" αναμένεται να λάβει έναν ρόλο δίπλα στον Στέφανο Πιόλι στα αποδυτήρια, ενδεχομένως αυτόν του team manager, προκειμένου να υπάρχει μια ισχυρή προσωπικότητα που να βοηθά τους παίκτες καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν εκ νέου μέσα στο Νοέμβριο για να σταθμίσουν τα δεδομένα και να φανεί αν θα είναι ωφέλιμη η στήριξή τους.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ