ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Φουλάρει για διπλό "μπαμ" με Τσουκουέζε και Πούλισικ

Ο Σάμουελ Τσουκουέζε με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ σε ματς της La Liga απέναντι στην Ρεάλ | 8 Απριλίου 2023
Ο Σάμουελ Τσουκουέζε με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ σε ματς της La Liga απέναντι στην Ρεάλ | 8 Απριλίου 2023 @2023 JOSE BRETON/AP IMAGES

Η Μίλαν θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, οι ροσονέρι έχουν πλέον στο προσκήνιο τόσο τον Κρίστιαν Πούλισικ της Τσέλσι όσο και τον Σάμουελ Τσουκουέζε της Βιγιαρεάλ.

Η Μίλαν έχασε τον Σάντρο Τονάλι, αποδεχόμενη μία ασυναγώνιστη πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ από την Νιούκαστλ, ωστόσο τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της είναι αρκετά για να της δώσουν ώθηση στη συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας "Sportmediaset", οι δύο μεγάλοι στόχο για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι στην παρούσα φάση είναι ο Κρίστιαν Πούλισικ και ο Σάμουελ Τσουκουέζε. Όσον αφορά στον Αμερικανό εξτρέμ, φέρεται να απέρριψε πρόταση της Λιόν επιθυμώντας να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο Champions League με την Μίλαν, με τους Λομβαρδούς από την πλευρά τους να καλούνται πλέον να "ψήσουν" την Τσέλσι.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο συλλόγων έπειτα από τη μετακίνηση του Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ στο "Σαν Σίρο", ωστόσο θα πρέπει να ξεπεραστεί το "αγκάθι" του οικονομικού.

Οι ροσονέρι προσφέρουν αυτή τη στιγμή 14 εκατομμύρια ευρώ και απέχουν αρκετά από τα 25 που ζητάει η Τσέλσι, με ένα ποσό στα 20 εκατομμύρια ευρώ να είναι αρκετό να γεφυρώσει το χάσμα, με δεδομένο πως ο Πούλισικ είναι διατεθειμένος να ρίξει τις δικές του απαιτήσεις στα 9 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Από εκεί και πέρα, μεγάλος στόχος των Μιλανέζων είναι ο Σάμουελ Τσουκούεζε, με την Βιγιαρεάλ να ζητάει όμως 25 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους για να τον αφήσει ελεύθερο και την Μίλαν να μη φαίνεται διατεθειμένη να ανέβει πάνω από τα 20 εκατομμύρια για τον 24χρονο Νιγηριανό φορ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με το κίτρινο υποβρύχιο.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ