ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Επίθεση Ιμπραχίμοβιτς σε Γκαζίδη

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates after scoring his side's fourth goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates after scoring his side's fourth goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εξαπέλυσε επίθεση στον CEO της Μίλαν, Ιβάν Γκαζίδη, ο οποίος πήγε στο προπονητικό κέντρο για να συζητήσει για τις μειώσεις μισθών λόγω κορονοϊού.

Έντονη λογομαχία είχαν οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Ιβάν Γκαζίδης στο προπονητικό κέντρο της Μίλαν. Ο Σουηδός επιθετικός εξαπέλυσε επίθεση κατά του CEO των ροσονέρι, ο οποίος βρέθηκε στο Μιλανέλο για να συζητήσει για τις μειώσεις μισθών λόγω κορονοϊού.

"Γιατί είσαι απών τόσο καιρό και σε βλέπουμε 48 ώρες πριν από το ματς; Δεν είναι η Μίλαν τον παλιών εποχών, υπάρχει πολλή αβεβαιότητα. Δεν είναι η παλιά Μίλαν των επιτυχιών και της οικονομικής κατάστασης", υποστήριξε ο 38χρονος Σκανδιναβός φορ.

Από την πλευρά του ο CEO της ομάδας του Μιλάνο απάντησε: "Είναι σωστό ότι η Μίλαν δεν έχει τις επιτυχίες και την οικονομική κατάσταση των παλαιών εποχών", ενώ εξήγησε το πλάνο του fund Elliott για την αναγέννηση της ομάδας. Η διοίκηση αποδέχθηκε τελικά την πρόταση των παικτών για καταβολή της μισής δόσης του Απριλίου.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ