SERIE A

Μίλαν - Έμπολι 1-0: Ξέφυγε στο +5 και περιμένει Ίντερ και Νάπολι

Οι παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Έμπολι για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 12 Μαρτίου 2022
Οι παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Έμπολι για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν πήρε μία πολύ σημαντική νίκη επί της Έμπολι που τη φέρνει σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της στην κούρσα του σκουντέτο στη Serie A.

Η Μίλαν επικράτησε 1-0 της Έμπολι στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" για την 29η αγωνιστική της Serie A και αύξησε στους πέντε βαθμούς την απόσταση από την Ίντερ, έστω και με δύο αγώνες περισσότερους.

Ο αγώνας άρχισε... επεισοδιακά για τους "ροσονέρι", αφού ο Αλεσάντρο Φλορέντζι τραυματίστηκε κι έμεινε στο έδαφος για λίγα λεπτά, ενώ αργότερα ο Σάντρο Τονάλι έκανε εμετό στον αγωνιστικό χώρο. Υπήρχε και η θετική πλευρά πάντως, αφού ένα πλασέ του Πιερ Καλουλού έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 19' κατέληξε στα δίχτυα των Τοσκανών.

Ο Ολιβιέ Ζιρού προσπάθησε με διάφορους τρόπους, ακόμα και ακροβατικά εναέρια γυριστά, να χριστεί σκόρερ για δεύτερο σερί παιχνίδι, ύστερα από το νικητήριο γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι με τη Νάπολι, όμως δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

Οι περισσότερες τελικές των "ροσονέρι" ήταν άστοχες ακόμα κι όταν πέρασαν στον αγώνα οι Άντε Ρέμπιτς και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο 2ο ημίχρονο. Η μεγαλύτερη στιγμή μάλιστα ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν σε προσπάθεια του Σεμπαστιάνο Λουπέρτο στο 49' ο Μάικ Μενιάν εκτινάχθηκε κι έδιωξε.

Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους για τους "ροσονέρι" παρά την είσοδο του... πρώην Πάτρικ Κουτρόνε, που προσπάθησε να βάλει άλλο ένα γκολ στο Σαν Σίρο.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Τα highlights

Σαμπντόρια - Γιουβέντους 1-3

Σπέτσια - Κάλιαρι 2-0

Σαλερνιτάνα - Σασουόλο 2-2

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ