ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Έκλεισε για τρία χρόνια τον Σπορτιέλο ως back-up του Μενιάν κάτω από την εστία

Μίλαν: Έκλεισε για τρία χρόνια τον Σπορτιέλο ως back-up του Μενιάν κάτω από την εστία
@2014 FELICE CALABRO/AP IMAGES

Η Μίλαν έψαχνε έναν τερματοφύλακα, για να πλαισιώσει τον Μενιάν που έχει θέση βασικού, και τον βρήκε στο πρόσωπο του Μάρκο Σπορτιέλο με τον οποίο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η φετινή σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη για την Μίλαν, η οποία διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την έξοδο στο νέο Champions League, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους της να "τρέχουν" τον προγραμματισμό και μάλιστα να κάνουν μεταγραφές.

Μία τέτοια κίνηση είναι και αυτή της προσθήκης του Μάρκο Σπορτιέλο στο ρόστερ, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό (μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν από την Αταλάντα) και το πρωί της Τρίτης να πέφτουν οι υπογραφές σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "Calciomercato", που έκανε λόγο για συμβόλαιο διάρκεια 3 ετών με οψιον για ακόμη έναν χρόνο.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως ο 31χρονος κίπερ θα εισπράξει το ποσό των 500.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, με τον έμπειρο κίπερ να προορίζεται για παρτενέρ του "βασικού" Μενιάν κάτω από τα γκολπόστ, από τη στιγμή που ο 37χρονος Ταταρουσάνου και ο 39χρονος Μιράντε αναμένεται να αποχωρήσουν.

Σημειώνεται πως ο Σπορτιέλο μετράει 123 συμμετοχές στην Serie A στην τελευταία οκταετία του με την Αταλάντα (από το 2017 μέχρι το 2019 έχει αγωνιστεί επίσης δανεικός σε Φιορεντίνα και Φροζινόνε) ενώ φέτος έχει πάρει μέρος σε 13 ματς για την ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ